Vinça detare të bumit teleskopik

Përshkrim i shkurtër:

Vinçi teleskopik detar përfshin një bazë, të cilën baza është e lidhur me një trup kullë përmes një sistemi rrotullues; sistemi rrotullues është i lidhur me një pajisje të energjisë e cila është e rregulluar nën një kuvertë anijeje.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

1. Përshkrimi i produktit

Vinçi teleskopik detar përfshin një bazë, të cilën baza është e lidhur me një trup kullë përmes një sistemi rrotullues; sistemi rrotullues është i lidhur me një pajisje të energjisë e cila është e rregulluar nën një kuvertë anijeje.

Vinçi ynë Teleskopik Boom Marine përdor një sistem unik të vendosjes së raftit dhe pinion hidraulik. Gama e kapaciteteve të ngritjes së vinçit varion nga 0.5 ton deri në 150 ton.

Ky vinç hidraulik detar 3T40M është miratuar nga ABS Class Society dhe me kohën më të shpejtë të dorëzimit si 3 muaj. Pjesët kryesore janë të gjithë komponentët evropianë që tregojnë cilësi të lartë.

Vinçat hidraulikë detarë janë të dizajnuar të jenë me mirëmbajtje të ulët, miqësore ndaj përdoruesit, demonstruese, me performancë të lartë dhe besueshmëri, për të kursyer koston e klerikëve.

2. Parametrat Teknike Kryesore

SWL

40t@6.5, 3t@40m

Gama e punës

Maks.40m/Min.6.5m

Lartësia e ngritjes

30m

Shpejtësia e punës së mekanizmit

Mekanizmi i ngritjes

0 ~ 15m/min

Mekanizmi i shpifjes

120 ~

Mekanizmi rrotullues

0.5r/min

Mekanizmi i drejtimit

2.7 ~ 27m/min

Takë/Prerje

≤5 °/ ≤2 °

Temperatura Desinge

-20 ° ~+40 °

Vinçi Detar i Boom Stiff

9a475d00
56052e2d
53c415fd

Vinç fiks 10T3M me shumë funksione

97cff656
3434b3ef
e758c084

Vinça detare bum teleskopik 3T40M

41b58ea1-300x225
ba658d10-300x225
8b2e3582-300x225

4T30M vinç bum teleskopik hidraulik

4797a42a1
ff76452d
981bb5f4

Vinç teleskopik Boom Marine Deck

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
29087530076283369
1863265217109533994

  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme