Vinçi fiks i bumit

Përshkrim i shkurtër:

Prezantim i shkurtër i Vinçi fiks i bumit,rrotullim i plotë fiks, raft me një krah, lufing me raft, levë e balancit të drejtpërdrejtë, mbështetje për cilindrat, dhe kryen funksionimin e ngarkimit dhe shkarkimit të ngarkesave me shumicë ose ngarkesave të paketuara duke përdorur kapje ose grep. Kjo makinë përdor kontrollin e frekuencës AC, kontrollin PLC dhe "sistemin e monitorimit dhe kontrollit të gjendjes" të instaluar.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Prezantim i shkurtër i Vinçi fiks i bumit, rrotullim fiks i plotë, raft me një krah, lufing në raft, levë e balancit të drejtpërdrejtë, mbështetje të cilindrave, dhe kryen operacion ngarkimi dhe shkarkimi të ngarkesave me shumicë ose ngarkesave të paketuara duke përdorur kapje ose fiksim. Kjo makinë përdor kontrollin e frekuencës AC, kontrollin PLC dhe "sistemin e monitorimit dhe kontrollit të gjendjes" të instaluar. Ka karakteristikat e pamjes së bukur, punës së sigurt dhe të besueshme, performancës së përparuar, mirëmbajtjes së përshtatshme, qëndrueshmërisë së lartë etj. Mund të përdoret gjerësisht në operacionet e ngarkimit dhe shkarkimit në anën e ndryshme të lumit dhe terminalin e portit të oqeanit.
Parametrat Teknike Kryesore

Kapaciteti ngritës 16t (kap) 16t (grep)
Nota e punës A7
Gama e punës Maks./Min. 25m/9m 25m/9m
Lartësia e ngritjes / Në kuvertë/ nën kuvertë 7m/8m 12m/8m
Shpejtësia e punës së mekanizmit Mekanizmi i ngritjes 58m/min
Mekanizmi i shpifjes 40m/min
Mekanizmi rrotullues 2.0r/min
Kapaciteti i instaluar 310KW
Maks. shpejtësia e punës së erës 20m/s
Maks. Jo pune shpejtesia e eres 55m/s
Rrezja maksimale e kthimit të bishtit 6.787m
Furnizimi me energji elektrike AC380V 50Hz
Pesha e vinçit 65165t

Shënim: Parametrat e mësipërm për performancën e rasteve ekzistuese të parametrave teknikë të pjekur janë vetëm për referencë. Ne mund të projektojmë dhe prodhojmë produkte sipas kërkesave të përdoruesit. Ekzistojnë modele të ndryshme derivative të vinçit në fjalë për klientët që të zgjedhin.


  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme