Vinçi i kuvertës së bumit të nyjeve

Përshkrim i shkurtër:

(1) Ky vinç i palosshëm i cili mund të përdorë plotësisht pikat e forta dhe fleksibilitetin e tyre gjatë ngarkimit dhe shkarkimit të pajisjeve.

(2) Me konstruksion kompakt, vinçi mund të vendoset lehtësisht në çdo lloj anijeje, veçanërisht aty ku hapësira është e kufizuar.

(3) Karakteristikat dhe opsionet e ndryshme i bëjnë vinça të palosshëm të bumit një mjet shumëfunksional. Vinçat e bumit teleskopik të palosshëm të Guanghai Detare mund të projektohen sipas rregullave dhe rregulloreve në det të hapur. dhe vinçi mund të marrë certifikata të ndryshme produkti, të tilla si CCS, ABS, BV….


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Vinçi teleskopik GHE Knuckle Boom.

1. Përshkrimi:

(1) Ky vinç i palosshëm i cili mund të përdorë plotësisht pikat e forta dhe fleksibilitetin e tyre gjatë ngarkimit dhe shkarkimit të pajisjeve.

(2) Me konstruksion kompakt, vinçi mund të vendoset lehtësisht në çdo lloj anijeje, veçanërisht aty ku hapësira është e kufizuar.

(3) Karakteristikat dhe opsionet e ndryshme i bëjnë vinça të palosshëm të bumit një mjet shumëfunksional. Vinçat e bumit teleskopik të palosshëm të Guanghai Detare mund të projektohen sipas rregullave dhe rregulloreve në det të hapur. dhe vinçi mund të marrë certifikata të ndryshme produkti, të tilla si CCS, ABS, BV….

2. Aplikimet tipike: 

Vinça shërbimi, Vinça sigurimi dhe trajtimi të ngarkesave, Vinça peshkimi dhe mbarështimi peshku

3. Karakteristikat & Opsionet:

 Karakteristikat   Opsione 
 • Pajisja e mbrojtjes nga mbingarkesa
 • Mbajtës dhe përbërës të gjatë
 • Funksioni i mbrojtjes së tensionit më të ulët
 • Sistemi i ndalimit të urgjencës
 • Pajisja e heqjes së kufirit të lartësisë
 • Operacionet e temperaturës së ulët / të lartë
 • Sistemi i vazhdueshëm i rrotullimit
 • Funksionimi i njëkohshëm i tre ose më shumë funksioneve
 • Telekomandë
 • Platformë në këmbë
 • Kabina e operatorit
 • Çikrik

 

4. Gama e produktit

Lloji i vinçit

SWL (t)

Rrezja e punës (m)

Momenti i ngritjes (kNm)

Shpejtësia e ngritjes (m/min)

Këndi i tërheqjes (°)

KBT-20

0.3 ~ 0.5

0.6 ~ 3.0

9 ~ 15

0 ~ 15

360

KBT-45

0.5 ~ 1.0

0.8 ~ 4.0

20 ~ 40

0 ~ 15

360

KBT-80

0.5 ~ 1.2

1.5 ~ 6.0

30 ~ 72

0 ~ 15

360

KBT-165

0.5 ~ 2.0

1.5 ~ 8.0

40 ~ 160

0 ~ 15

360

KBT-400

1.0 ~ 3.5

2.0 ~ 10.0

100 ~ 350

0 ~ 15

360

KBT-450

1.5 ~ 3.5

2.0 ~ 12.0

180 ~ 420

0 ~ 15

360

KBT-600

1.5 ~ 4.0

3.0 ~ 14.0

210 ~ 560

0 ~ 15

360

KBT-800

2.0 ~ 5.0

3.5 ~ 15.0

300 ~ 750

0 ~ 12

360

KBT-1000

2.5 ~ 6.0

3.5 ~ 16.0

400 ~ 960

0 ~ 12

360

KBT-1200

2.5 ~ 6.5

4.5 ~ 18.0

450 ~ 1170

0 ~ 12

360

KBT-1400

2.5 ~ 7.0

4.5 ~ 19.0

475 ~ 1330

0 ~ 12

360

KBT-1560

3.0 ~ 7.5

5.0 ~ 20.0

600 ~ 1500

0 ~ 10

360

KBT-1800

3.5 ~ 8.0

5.0 ~ 22.0

770 ~ 1760

0 ~ 10

360

Shënim: Parametrat e mësipërm për performancën e rasteve ekzistuese të parametrave teknikë të pjekur janë vetëm për referencë. Ne mund të projektojmë dhe prodhojmë produkte sipas kërkesave të përdoruesit. Ekzistojnë modele të ndryshme derivative të vinçit në fjalë për klientët që të zgjedhin.

20180507092245_37401
20180507092224_29945
143294874154107591
34680065597359938
47a4953e-300x225

 • I mëparshëm:
 • Tjetra:

 • Produkte të ngjashme