Vinç i perdorur

Përshkrim i shkurtër:

Lloji: Vinçi i kuvertës së anijes
QTY: Dy grupe
Përdorimi: 60% E re
Vendndodhja: Kina
Teknologjia: IHI


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

 Vinçi teknik i përdorur IHI

Lloji: Vinçi i kuvertës së anijes
QTY: Dy grupe
Përdorimi: 60% E re
Vendndodhja: Kina
Teknologjia: IHI

d9ffaa5d-300x225
74285170-300x225

Vinçi kuvertë 36T28M në gjendje të mirë

Katër grupe të disponueshme në fabrikë
Viti i ndërtimit: 2008
Marka: MacGREGOR
QTY: 4 grupe
Përdorimi: 75% E re

11
12

100T10M Vinç detar bum i fortë

Fabrika GBM ka bërë katër grupe vinçi detar të bumit të kyçit 100t10m në të njëjtën kohë.
Aktualisht ne kemi dy grupe në magazinë.
Këto dy vinça bazohen në standardin ABS dhe miratohen nga ABS Class, koha e dorëzimit është e shpejtë.
Vinçi i bumit të kyçit 100T10M mund të bëjë punë të rëndë për shkak të forcës dhe stabilitetit të tij të lartë.

10
9

Përdorur Vinçi fiks në det të hapur

Fabrika GBM ka bërë katër grupe vinçi detar të bumit të kyçit 100t10m në të njëjtën kohë.
Aktualisht ne kemi dy grupe në magazinë.
Këto dy vinça bazohen në standardin ABS dhe miratohen nga ABS Class, koha e dorëzimit është e shpejtë.
Vinçi i përdorur i fiksuar në det të hapur mund të bëjë punë të rëndë për shkak të forcës dhe stabilitetit të tij të lartë.

8
7

Vinçi i përdorur i Liebherr i disponueshëm

Shumë e re dhe mund të rinovohet.
Lloji: CBW45
Nr Serial: 166049,166050,166051

6
5

Vinçi kuvertë

E disponueshme për portin, skelën, oborrin e mallrave, provën e shpërthimit, të përshtatshme për anijet.
Ky vinç mund të ngrejë dhe ngarkojë ngarkesa të rrezikshme.
Përdorimi si vinç i zorrës kur punoni në vajin e produktit në portet kimike.
Përdorimi si vinç detar kur instalohet në anije.
shpesh aplikohet aty ku nuk ka shumë operacione ngarkimi dhe shkarkimi.
Ne mund të furnizojmë grepin për ngritjen dhe kapjen e kovës si kërkesë e klientëve.

4
3
2
1

  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme