Vinçi hidraulik i bilancit fiks/i lëvizshëm me kapje/grep

Përshkrim i shkurtër:

Kjo makinë shkarkimi me shumë qëllime është projektuar për trajtimin e materialeve të ndryshme, grumbullimin e detyrave të ndryshme, me gamë efikase të punës. Mund të ndihmojë në ngarkimin dhe shkarkimin e materialeve: xeheror, qymyr, gur ranor, dru, çelik, tul, ushqim, çelik, profile, të tilla si mallrat endacake të drurit. E-vinçi, E vinçi


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

1. Hyrje e përgjithshme:
Kjo makinë shkarkimi me shumë qëllime është projektuar për trajtimin e materialeve të ndryshme, grumbullimin e detyrave të ndryshme, me një gamë të efektshme pune. Mund të ndihmojë në ngarkimin dhe shkarkimin e materialeve: mineral, qymyr, gur ranor, dru, çelik, tul, ushqim, çelik, profile, të tilla si mallrat endacake të drurit. E-vinçi, E vinçi

2.Avantazh
(1.) Vinçi shumë-funksionale, mund të kapë një larmi materialesh, është aplikim i gjerë
(2.) Special i projektuar për ngarkimin dhe shkarkimin e anijeve dhe anijeve, investime të ulëta, kthim të lartë.
(3.) Specialist në ngarkimin e qymyrit, gurit gëlqeror dhe materialeve të tjera të mëdha në një sistem.
(4.) Funksionim fleksibël, kosto të ulëta investimi, mirëmbajtje e përshtatshme e infrastrukturës.
(5.) Efikasitet i lartë i punës, mund të arrijë kapacitet 2000T/H
(6.) Zvogëloni personelin operativ, ulni koston. Krahasuar me kërkesat e tjera si kostot totale të funksionimit me 30%.

3. Mënyra:
(1.) Lloji i fiksimit
(2.) Lloji i celularit

4. Vendi i aplikimit:
(1.) Port, kalatë, skelë.
(2.) Ngarkesë e sheshtë, Anije e transportit

5. Gama e prodhimit

Serial

Modaliteti

Max.radius (m)

Maks. Kapaciteti nën kapje (t)

Maks. Kapaciteti nën grept

400

2628

24.6

5.35

6.35

2638

26.2

5.35

6.35

2654

28.8

5.35

5.85

2671

31.5

5.15

5.85

3907

31.5

7.35

8.85

510

4482

24.6

8.95

11.85

4490

26.2

8.95

11.85

4508

28.8

9.85

13.45

4525

31.5

9.85

13.45

4551

35.7

9.85

12.85

4565

38

9.85

13.45

4589

41.9

9.85

10.85

4607

44.8

9.85

10.85

1000

6954

24.6

16.85

18.85

6964

26.2

16.35

18.85

6362

28.8

13.85

15.35

5761

31.5

13.85

15.35

5787

35.7

12.35

13.35

5801

38

11.85

13.35

1500

11290

26.2

23.85

26.85

10070

28.8

19.85

24.85

9469

31.5

19.85

24.85

8877

35.7

16.85

20.85

10731

35.7

20.85

27.85

8273

38

15.85

19.85

10127

38

19.85

23.85

13217

38

29.85

39.85

12005

41.9

24.85

32.85

11405

44.8

24.35

28.85

2000

16267

31.5

33.85

39.85

14439

35.7

29.85

39.85

18779

38

38.85

44.85

16967

44.8

35.85

42.85

16367

47.6

32.85

39.85  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme