Ekipi

1

 

Drejtori Menaxhues i GBM ka mbi 25 vjet përvojë pune në industrinë e pajisjeve të ngarkimit dhe shkarkimit të porteve ndërkombëtare, të cilët zhvillojnë vinçin e parë eko-hopper dhe vinçin detar në Kinë.

Grupi ynë po vazhdon të zgjerohet, por qëllimi ynë fillestar do të jetë i pandryshuar. Pajisjet GBM do të kenë pasoja të mëdha për produktivitetin e portit të klientëve. Kjo është arsyeja pse ne kemi rregullin tonë të artë: kurrë mos bëni kompromis me cilësinë dhe teknologjinë novatore në veçoritë unike. Kjo është arsyeja pse ne nuk e ndalim inovacionin.

 

12

 

 

Ekipi i prodhimit: Saldatorët GBM kanë kualifikim të certifikimit ndërkombëtar i cili mund të plotësojë standardet evropiane. Të gjithë përbërësit elektrikë janë marka të importuara, të tilla si ABB, Siemens. I gjithë prodhimi kryhet në përputhje të rreptë me orarin dhe ISO9001.

qc