• 100
 • Seria Bulk Cargo Hopper
 • kap-seri
 • 大图
 • 大图1

PËR NE

Ne jemi GBM.Ne projektojmë, prodhojmë dhe servisim pajisje portuale dhe pajisje ngritëse me porosi për ngarkim dhe shkarkim.Ne ofrojmë të gjithë paketën sipas kërkesës tuaj.

 • Fabrika

  Fabrika

  Fabrika jonë kaloi sistemin ndërkombëtar të menaxhimit të cilësisë ISO9001, procesi i prodhimit të produktit ka teknologji të përparuar dhe të përsosur të përpunimit, nga para-trajtimi i çelikut, zbardhja, saldimi, tek montimi, trajtimi termik, veshja e bojës. I gjithë procesi i prodhimit të produktit ka kërkesa strikte të procesit dhe standarde të cilësisë për të siguruar prodhimin e produktit.Të gjitha aspektet e procesit plotësojnë kërkesat e procesit dhe standardet e cilësisë së lartë.

 • Zyrë

  Zyrë

  Me seli në metropolin e Shangait, GBM përdor burimet e zhvilluara ekonomike, financiare, kulturore, teknologjike, informacioni, transporti dhe të tjera të Shangait, dhe është gjithashtu një simbol i markës "cilësi".GBM ka bashkëpunim të thelluar me katër bankat kryesore për të mbështetur metoda të ndryshme pagese për projektet e klientëve.Tani luan një rol të rëndësishëm si një urë lidhëse për zhvillimin e tregtisë ndërkombëtare dhe eksportin e produkteve në mbarë botën.

 • Ekipi

  Ekipi

  Me rritjen e vazhdueshme të kompanisë dhe pasurimin e vazhdueshëm të linjave të produkteve, rritet edhe numri i punonjësve tanë.Për t'u shërbyer më mirë klientëve tanë, GBM kalon nga "Pyetje dhe Përgjigje teknike" dhe "plani i çështjeve" të shitjeve të nivelit të parë, te "inspektimi i cilësisë", "komisionimi dhe instalimi" i prodhimit, "lidhja financiare" dhe "dokumentet e transportit". të dorëzimit, në "ekipin e instalimit" përfundimtar "Departamenti pas shitjes" i pranimit.Të gjitha departamentet e ngritura janë për t'u shërbyer klientëve në mënyrë më efikase.

TIPARET TONA

Zgjedhja juaj ka pasoja të mëdha për produktivitetin e portit tuaj.Kjo është arsyeja pse ne kemi rregullin tonë të artë: mos bëni kurrë kompromis për cilësinë dhe teknologjinë inovative për veçoritë unike.

Rreth Us

GBM është një Ofrues i Integruar Zgjidhjesh në Industrinë e Zgjeruar të Portit dhe Çimentos, me teknologjinë e vet bazë dhe fokus në inovacion.
Bazuar në ekspertizën dhe kualifikimet teknike të GBM-së, ne ofrojmë zgjidhje të plota për trajtimin dhe ruajtjen e terminaleve të ngarkesave me shumicë, nga projektimi, furnizimi dhe shërbimet teknike të mëvonshme të vinçave, hopave, kapëseve, transportuesve, makinës së thasëve me zgjidhje me kosto efektive në një njoftim të shkurtër. .
Me përvojë të gjerë bashkëpunimi me institutin kinez të projektimit, dhe integrimin dhe klasifikimin e sistemit të zinxhirit të furnizimit me cilësi të lartë. GBM e përkushtuar ndaj portit të planifikimit të përgjithshëm;dizajni i pjesës së përparme;ndërtimi; sigurimi i pajisjeve për cilindo nga klientët tanë të çmuar.
"Shërbimi ynë me një ndalesë" synon të përmbushë kërkesat e klientit me kosto minimale.

Është një fjalë që kap procesin tonë, nga tenderi në komisionim: personale.Hapi ynë i parë është një analizë e plotë e nevojave dhe dëshirave tuaja. Më pas ne do të përpiqemi të japim më të mirën tonë për t'ju dhënë zgjidhje.

SHËRBIMI

Përveç produkteve me performancë të lartë, GBM ofron shërbim global dhe inxhinierë të besueshëm, pa mirëmbajtje 24 muajsh, të disponueshëm për shërbimin jashtë shtetit. Kjo do të thotë që ne ju lejojmë të punoni në mënyrë të sigurt dhe efikase – edhe në kushte ekstreme.