Kapje e papërshkueshme nga rrjedhjet

Përshkrim i shkurtër:

Rrëmbimi i papërshkueshëm nga uji është një mjet efektiv për ngarkimin dhe shkarkimin e materialeve në porte, oborre dhe vende të tjera pune. Sipas llojeve të ndryshme të ngarkesave, ekzistojnë dy lloje të kapjeve të papërshkueshme nga rrjedhja, njëra është një mbrojtje nga rrjedhjet, e cila përdoret për të trajtuar materiale më të lehta si gruri, plehrat, squfuri, pluhuri alkali, etj.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Rrëmbimi i papërshkueshëm nga uji është një mjet efektiv për ngarkimin dhe shkarkimin e materialeve në porte, oborre dhe vende të tjera pune. Sipas llojeve të ndryshme të ngarkesave, ekzistojnë dy lloje të kapjeve të papërshkueshme nga rrjedhja, njëra është një mbrojtje nga rrjedhjet, e cila përdoret për të trajtuar materiale më të lehta si drithëra, pleh, squfur, pluhur alkali, etj., Dhe tjetra është dhëmbi i sharrës. Anti-rrjedhja përdoret kryesisht për kapjen e materialeve të rënda që janë të vështira për t'u kapur, të tilla si pluhuri i hekurit, pluhuri i bakrit etj.

Metoda e lidhjes:


     kapaciteti (m3)

4 herë

2.5

3.2

4.0

5.0

6.5

7.9

10.1

5 herë

2.4

3.2

4.0

4.9

6.4

7.8

10.0

rrotull

diametri mm

355

400

450

500

560

630

630

Litar tela

diametri mm

18

20

22

24

26

28

32

gjatësia
m

4 herë

11.5

12.8

13.8

15.0

16.5

17.8

18.6

5 herë

14.0

15.5

16.8

18.5

20.5

21.8

23.0

goditje në tru
mm

4 herë

5940

6600

7100

7680

8520

8920

9760

5 herë

7425

8250

8875

9600

10650

11150

12200

Përmasat (mm)

A

3080

3430

3700

4010

4380

4770

4990

B

2600

2900

3100

3350

3640

4020

4120

C

2220

2410

2610

2850

3070

3270

3530

D

2540

2760

2950

3160

3450

3680

3910

E

1800

1930

2070

2220

2420

2580

2730

F

460

600

800

1000

1100

1280

1280

G

380

430

480

530

590

670

670


  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme