Profili i Kompanisë

 

GBM është prodhuesi kryesor i makinerive të ngarkimit dhe shkarkimit, i specializuar në makineri portuale, makineri metalurgjike, si:
Kapje, plesht, shpërndarës kontejnerësh, vinç portual i lëvizshëm, vinç anijesh, etj.
GBM zotëron një ekip të fortë R&D të përbërë nga inxhinierë të diplomuar nga Gjermania me përvojë praktike të provueshme, duke ofruar projektimin dhe prodhimin e të gjitha llojeve të makinerive të ngarkimit dhe shkarkimit.
Procesi ynë i rreptë i prodhimit dhe sistemi i sigurimit të cilësisë garantojnë për të ofruar produkte më efikase dhe me kosto efektive me cilësi të lartë për klientët brenda dhe jashtë vendit.
Përveç gamës standarde të produkteve, GBM gjithashtu zhvillon zgjidhje unike për situata specifike dhe nevojat e klientëve në trajtimin e materialeve.GBM do të jetë partneri juaj më i besueshëm dhe besnik i biznesit në Kinë.

Historia e GBM

1
2_副本

Rrjeti i Shitjeve GBM

123
34