Shërbimi

Shërbimi para shitjes

GBM arrin të arrijë si besueshmërinë ashtu edhe efikasitetin.Ekipi ynë zotëron mbi 20 vjet përvojë në projekte të ndryshme portuale.Ne kemi përvojë të pasur dhe proces të shkathët inovacioni për t'ju ofruar më të mirën (zgjidhjet).

GBM beson se suksesi vjen miqtë me klientët tanë, besojnë njëri-tjetrin, duke krijuar produkte të klasit të parë dhe duke ofruar nivele të jashtëzakonshme të shërbimit ndaj klientit.

GBM ofron përgjigje të shpejtë dhe këshillim falas (po aq i shpejtë sa) në 30minuta.Çdo lloj mbështetje teknike është në dispozicion brenda 24 orëve.

 

bd2cbdec

Shërbimet në prodhim

GBM ofron planin e detajuar të prodhimit për referencë të klientëve.Fabrika jonë ekzekuton planin e prodhimit dhe ofron raporte progresi.

Konstruksioni i salduar është njohur me standarde evropiane.Produkti i certifikuar nga certifikata të palëve të treta si CCS, ABS, NK, BV, LR, SGS etj përpara dorëzimit.

Udhëzime për vendndodhjen: Ne kemi një ekip profesional komisionimi me përvojë të pasur dhe viza për shumë vende, të cilat mund t'i ndihmojnë klientët të kryejnë instalimin në kohën më të shkurtër.

 

f383d5953

Pas sherbimit te shitjes

GBM synon të ofrojë standardet më të larta të mbështetjes së klientit dhe shërbimit pas shitjes në mbarë botën, nga kontrolli i cilësisë dhe komisionimi deri te mirëmbajtja dhe riparimi.Duke pasur parasysh këtë, ne kemi zhvilluar një ekip mbështetës të klientit për të ofruar standardet më të larta të shërbimeve në vend.Ekipi ynë do t'i telefonojë përdoruesit gjatë periudhës së garancisë (rregullisht) për të ndjekur gjendjen e punës, duke ndihmuar gjithashtu në rritjen e produktivitetit tuaj dhe maksimizimin e kthimit të investimit tuaj kapital.

e7b2d5dd

Foto nga: Inxhinierët e GBM shkojnë jashtë vendit për të riparuar kapjen në Bengalisht.