Marrja e telekomandës pa tela

Përshkrim i shkurtër:

Mbërthimi i telekomandës pa tela është një lloj kapjeje me shumicë që mund të aplikohet në kapjen e kabllit të vetëm në ajër. Zakonisht përdoret me një vinç me një goditje, i cili zgjidh vështirësinë e kapjeve tradicionale të kabllove të vetme me efikasitet të ulët të punës dhe intensitet të madh të funksionimit. Për vinçat e tipit me një grep dhe vinçat e anijeve, puna e tij është e besueshme dhe e lehtë për t'u përdorur.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Aplikimi teknik i marrjes së telekomandës GBM Radio:

Mbërthimi i telekomandës pa tela është një lloj kapjeje me shumicë që mund të aplikohet në kapjen e kabllit të vetëm në ajër. Zakonisht përdoret me një vinç me një goditje, i cili zgjidh vështirësinë e kapjeve tradicionale të kabllove të vetme me efikasitet të ulët të punës dhe intensitet të madh të funksionimit. Për vinçat e tipit me një grep dhe vinçat e anijeve, puna e tij është e besueshme dhe e lehtë për t'u përdorur. Përleshja vjen me një sistem hidraulik të mbyllur. Pajisja e telekomandës pa tela përdoret për të realizuar hapjen dhe mbylljen e kapjes. Ajo jo vetëm që ka karakteristikat e strukturës së thjeshtë dhe përdorimit të besueshëm të kapjes së litarit, por gjithashtu ka karakteristikat e efikasitetit të lartë të prodhimit të kapjes së energjisë. Përdoret gjerësisht në anije, porte, stacione, fabrika, miniera dhe industri të tjera. Shtë një mjet ideal për trajtimin e ngarkesave të mëdha si qymyri, pluhuri mineral, plehrat kimike me shumicë dhe rëra e verdhë. Mbërthimi i telekomandës pa tel mund të funksionojë në një mjedis të ashpër siç janë temperatura e lartë, të ftohtit, pluhuri, shiu, etj. Dhe performanca e tij nuk ndikohet. Distanca e telekomandës mund të arrijë më shumë se 100 metra. Kapja përdor bateri me performancë të lartë. Pas çdo ngarkimi, kapja mund të jetë Veprimtari e vazhdueshme për më shumë se 100 orë. Lidhja me vinçin: Balancuesi i kapjes mund të përdoret direkt në grepin e vinçit.

Specifikimi i kapjes:

Modeli: Marrja e telekomandës së radios
Vëllimi: 3-30m³
Vinçi SWL: 10-50T
Certifikimi: ABS, BV, CCS, DNV, LR, NK, ISO
I përshtatshëm për vinç: vinç në kuvertë, vinç port
Dendësia e materialit: deri në 3.0t/m³. Të tilla si drithërat, hiri i sodës, qymyrit dhe xeherorit të hekurit etj.
Rregullimi i kapacitetit: Pllaka goditjeje me 4 rreshta
Të gjitha Pllakat Kick janë të pajisura: 12CBM
Pllaka e parë e goditjes nxirret: 10CBM
Pjata e dytë e goditjes nxirret: 8CBM
Pllaka e 3 -të e goditjes nxirret: 6CBM
Pllaka e 4 -të e goditjes nxirret: 5CBM

Avantazhet e kapjes së telekomandës GBM:

JO motor, pompë dhe gjeneratorë.
Deri në 400 orë punë pa ndërprerje pa rimbushje të baterive.
Gama e funksionimit deri në 100 metra Telekomandë e rëndë.
Pllakat e goditjes për të zvogëluar kapacitetin për të trajtuar lloje të ndryshme të ngarkesave të mëdha.
Më pak Mirëmbajtje
Sistemi i thjeshtë dhe themelor hidraulik, cilindri hidraulik qendror dhe njësia bllok hidraulike.
Instalim dhe montim i lehtë
E mundur për të përdorur çdo lloj vinçi Gjithmonë gati për t'u përdorur me ndihmëset.
JO nuk kanë nevojë për pajisje shtesë në anije si daulle kabllo
Zvogëlimi i kohës së ciklit duke zvogëluar kështu koston operacionale.
Lehtësia dhe komoditeti i shtuar i funksionimit.
Në çdo lloj od Hopper, pavarësisht nga madhësia
Mund të operohet nga një distancë prej 100 metrash.
Funksionim pa tronditje, pa zhurmë dhe i qetë.
Importoni pjesët kryesore

1
2

 

Model Pesha totale e ngritjes Pesha e vdekur kapaciteti Diametri i telit Rrotull dimensionet e përgjithshme (mm)
diametër Zmadhim A B C D E
GBM10.0-1.0-5000 10 5000 5 24 520 3 3635 3398 2430 3159 2450
GBM16.0-1.5-6000 16 6200 6 28 520 3 3720 3483 2500 3250 2700
GBM20.0-1.5-8000 20 8000 8 28 520 3 4008 3796 2600 3605 3000
GBM28.0-2.0-9000 24 9800 9 36 650 3 4159 3960 3000 3753 3200
GBM40.0-2.5-10000 40 15000 10 40 810 3 4596 4305 3300 3805 3200
GBM10.0-1.5,1.0-3300,5000 10 5000 3.3-5.0 24 520 3 3635 3398 2430 3159 2450
GBM16.0-1.6,0.8-5000.8000 16 7000 5.0-8.0 28 520 3 4008 3796 2600 3605 3000
GBM20.0-2.0,1.0-6000,10000 20 8000 6.0-10.0 28 520 3 4325 4268 2877 3957 3000
GBM25.0-2.5,1.0-6000,12000 25 9500 6.0-12.0 36 650 3 4110 3972 3030 3866 3500
GBM28.0-2.5,1.0-8000,14000 28 10500 8.0-14.0 36 650 3 4110 3972 3030 3866 3800
GBM36.0-1.6,1.0-13000,20000 36 14800 13.0-20.0 40 810 3 5033 4896 3520 4636 4000
GBM40.0-1.6,1.0-15000,22000 40 16000 15.0-22.0 40 810 3 5033 4896 3520 4636 4400
15
12
8
5
14
11
7
4
13
10
6
3

  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme