Kapje me molusqe elektro-hidraulike

Përshkrim i shkurtër:

Mbërthimet elektro-hidraulike të moluskut janë të përshtatshme për kapjen e materialeve me shumicë pluhur dhe kokrrizë (të tilla si qymyri, koksi, xeherori, rëra e verdhë, etj.) Dhe janë të përshtatshme për porte, porte dhe raste të tjera. Dizajni i tij i avancuar i sistemit, i kombinuar me përbërës hidraulikë të importuar , e bën performancën e tij të sigurt, të qëndrueshme, jetë të gjatë dhe mirëmbajtje të ulët.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Mbërthimet elektro-hidraulike të moluskut janë të përshtatshme për kapjen e materialeve me shumicë pluhur dhe kokrrizë (të tilla si qymyri, koksi, xeherori, rëra e verdhë, etj.) Dhe janë të përshtatshme për porte, porte dhe raste të tjera. Dizajni i tij i avancuar i sistemit, i kombinuar me përbërës hidraulikë të importuar , e bën performancën e tij të sigurt, të qëndrueshme, jetë të gjatë dhe mirëmbajtje të ulët. Të gjitha pjesët hidraulike të kompanisë sonë janë importuar produkte origjinale gjermane me performancë të besueshme.

Model Fuqia Pesha e vdekur Pesha totale e ngritjes kapaciteti Presioni maksimal i punës Koha e mbylljes dimensionet e përgjithshme (mm)
380V50Hz 440V60Hz 380V50Hz 440V60Hz A B C D E
GBM15.0-3000 15 18 2870 5.3 3 180 11 9 2650 2440 2020 2750 2300
GBM15.0-4000 3020 6.3 4 180 13 11 2800 2570 2140 2880 2300
GBM18.5-5000 18.5 22 3670 7.7 5 180 13 11 2980 2740 2300 3080 2500
GBM18.5-6000 3980 8.8 6 180 18 15 3100 2780 2470 3260 2500
GBM22.0-7000 22 26 4720 10.4 7 180 18 15 3190 2880 2540 3340 2700
GBM22.0-8000 5460 11.9 8 200 18 15 3660 3030 2620 3460 2900
GBM30.0-9000 30 35 6740 14 9 200 18 15 3660 3260 2760 3710 2940
GBM30.0-10000 7120 15.2 10 200 18 15 3720 3260 2760 3710 3200
GBM30.0-11000 7520 16.4 11 200 18 15 3920 3280 2860 3890 3200
GBM37.0-12000 37 44 9060 18.7 12 200 19 16 4030 3590 2960 3910 3500
GBM37.0-13000 9560 20 13 200 19 16 4090 3620 3050 4010 3500
GBM37.0-14000 10060 21.3 14 200 19 16 4190 3640 3120 4180 3500
GBM45.0-15000 45 54 11080 23.1 15 220 19 16 4370 3720 3220 4220 3800
GBM45.0-16000 11680 24.5 16 220 19 16 4470 4050 3310 4240 3800
GBM45.0-18000 12820 27.2 18 220 19 16 4600 4120 3400 4390 4000
GBM55.0-20000 55 66 15980 32 20 220 21 19 4850 4190 3480 4670 4000
GBM55.0-23000 16860 .35.3 23 220 21 19 4850 4430 3590 4860 4150
GBM55.0-25000 17780 37.8 25 220 21 19 4850 4430 3590 4830 4500
18
17
1
7
12
2
9
10
6
8
14

  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme