Pajisje ngarkuese dhe shkarkuese rrotulluese të kontejnerëve

Përshkrim i shkurtër:

Kontejner GBM Pajisjet e ngarkuesit dhe shkarkuesit rrotullues përbëhen nga dy lloje të pajisjeve: enë speciale me shumicë dhe ngarkues rrotullues. Seria e kontejnerëve përfshin: enë të hapur të sipërme; enë me derë të hapur të lartë; enë standarde ndërkombëtare.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Pajisje ngarkuese dhe shkarkuese rrotulluese të kontejnerëve

Transformimi i rrjedhës së ngarkesave në masë në logjistikën e kontejnerëve është trendi i kohës dhe është i domosdoshëm. Problemi më i madh në promovimin e aplikimit është efikasiteti i ngarkimit dhe shkarkimit të kontejnerëve. Bazuar në të metat e rrjedhës tradicionale të ngarkesave me shumicë, ne kemi krijuar dhe zhvilluar një lloj të ri të pajisjeve të ngarkimit dhe shkarkimit të ngarkesave të ngarkesave me shumicë, të cilat kanë realizuar një ndryshim të gjelbër, miqësor ndaj mjedisit dhe efikas në ngarkimin dhe shkarkimin e pjesës më të madhe të kontejnerëve. Ai siguron garancinë më ideale dhe të besueshme për përdorimin e enëve për grurë, qymyr, xeheror, qull, etj, dhe mund të aplikohet gjerësisht në fushën e logjistikës të transportit multimodal të pjesës më të madhe të kontejnerëve.

Kontejner GBM Pajisjet e ngarkuesit dhe shkarkuesit rrotullues përbëhen nga dy lloje të pajisjeve: enë speciale me shumicë dhe ngarkues rrotullues. Seria e kontejnerëve përfshin: enë të hapur të sipërme; enë me derë të hapur të lartë; enë standarde ndërkombëtare.

Mund të realizojë ngarkim dhe shkarkim 360 rrotullues dhe mund të shkarkojë një enë në 2 minuta. Ai zgjidh plotësisht problemin joefikas. Krahasuar me kapësin e arritshëm, ai ka avantazhet e më shumë funksioneve të punës, efikasitetit më të lartë të punës, kursimit të energjisë dhe më shumë siguri dhe besueshmëri.

Pajisjet e ngarkesave me shumicë të kontejnerëve që kemi zhvilluar ka përparësi unike në zonat logjistike të tilla si portet, hekurudhat, fuqia termike, shkrirja dhe hedhja e metrosë urbane. Shtë miratuar nga shumë kompani logjistike të mirënjohura. Krahasuar me mënyrën tradicionale, efikasiteti i funksionimit është dyfishuar, kostoja e trajtimit është zvogëluar shumë dhe janë arritur përfitime të mira gjithëpërfshirëse ekonomike.


  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme