Single Rope Shrink Grab

Përshkrim i shkurtër:

Kapja e gocës me litar të vetëm është një mjet efektiv për trajtimin e ngarkesave me shumicë si rëra e verdhë, qymyri, pluhuri mineral dhe plehrat kimike me shumicë në lidhje me një vinç të vetëm me litar.Struktura e kapjes është e thjeshtë, mekanizmi i hapjes dhe mbylljes është i ri dhe funksionimi është i përshtatshëm.Mund të përfundojë me saktësi lëvizjen e hapjes dhe mbylljes në kushte të ndryshme.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Kapja e gocës me litar të vetëm është një mjet efektiv për trajtimin e ngarkesave me shumicë si rëra e verdhë, qymyri, pluhuri mineral dhe plehrat kimike me shumicë në lidhje me një vinç të vetëm me litar.Struktura e kapjes është e thjeshtë, mekanizmi i hapjes dhe mbylljes është i ri dhe funksionimi është i përshtatshëm.Mund të përfundojë me saktësi lëvizjen e hapjes dhe mbylljes në kushte të ndryshme.Aktualisht, ajo është përdorur gjerësisht në shumë porte vendase, transportin detar, metalurgji, ndërtim dhe ruajtjen e materialeve. Produktet tona eksportohen gjerësisht dhe mirëpriten nga përdoruesit.Grab adopton dizajnin virtual tredimensional dhe përdor softuerin ANSYS për të kryer analizën e forcës dhe kontrollin e pjesëve të kapjes, shpërndarja e vetëpeshës është më e arsyeshme dhe jeta e shërbimit është më e fortë. Binarët udhëzues kanë një seksion të reduktuar dhe kanë një qendër të ulët graviteti dhe nuk bien ose përplasen lehtë.

 

Kapaciteti total ngritës (t) 2.0 2.5 3.2 4.0 5.0 6.3 8.0 10.0
Pesha e vdekur (Kg) 920 1100 1400 1700 2100 2600 3350 4100
Kapaciteti (m3) 0.6 0.8 1.0 1.25 1.6 2.0 2.5 3.2
Këndi i grumbullimit 30° 30° 30° 30° 30° 30° 30° 30°
Diametri i rrotullës mm 250 250 280 280 315 315 400 400
çeliku
mëndafshi
Litar
diametri mm 12 12 12 14 16 18 20 22
gjatësia m 6.0 6.0 6.5 6.5 7.5 7.5 9.0 9.0
udhëtim mm 2440 2440 2740 2740 3200 3200 3730 3730
A 4890 4950 5450 5520 6270 6330 7240 7350
B 2150 2220 1460 2540 2930 3000 3360 3440
C 1500 1600 1720 1830 2020 2180 2350 2560
E 1160 1260 1290 1320 1450 1520 1610 1760

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme