Warta

  • Overheight frame(OHF) delivery to Singapore
    waktos pos: May-12-2022

    GBM ngatasi kasusah anu dibawa ku wabah, kami ngirimkeun panyebaran dina waktosna.Ayeuna GBM sorangan gaduh téknologi dewasa dina sababaraha jinis panyebaran, sapertos pigura luhur-jangkungna (OHF) sareng panyebaran miring, panyebaran Rotary, panyebaran flip, panyebaran teleskopik hidrolik, panyebaran teleskopik listrik, dua ...Maca deui»

  • GBM Radio Remote Control Grab Production
    waktos pos: May-11-2022

    The GBM radio remote control grab ember geus mekar ti sababaraha pelat baja kana produk lengkep.Prosésna ngalibatkeun sadaya posisi di perusahaan.Ieu sanes karya agung hiji jalma tapi kombinasi sampurna hiji tim.Kami damel sacara ati-ati, ngan kusabab urang sok nganggap para nasabah salaku Go ...Maca deui»

  • Electro-hydraulic scrap grab
    waktos pos: May-11-2022

    The multi hidrolik jeruk mesek besi tua grab LIPI utamana dipaké pikeun grab cargoes bulk beurat kalawan wangun henteu teratur (kayaning blok beusi babi, baja besi tua beurat), sarta geus loba dipaké di palabuhan, pabrik baja, sarta kasempetan séjén.GBM electro-hydraulic grab gaduh ciri-ciri ieu: 1. 3D ...Maca deui»

  • How to produce marine offshore crane?
    waktos pos: May-11-2022

    Jenis bango anu urang tiasa ngahasilkeun 1, séri bango laut booming teleskopik 2, séri bango laut booming & teleskopik bango 3, séri bango laut booming boom 4, bango laut booming kaku 5, Bango E-bango Mertimbangkeun fitur kaamanan Bango Maritim, bango laut nyaéta naroskeun sertifikasi di handap ieu:...Maca deui»

  • Dust control during grab unloading
    waktos pos: Mar-16-2022

    Abstrak: Makalah ieu ngenalkeun mékanisme pamekaran sareng status kontrol anu ngahasilkeun lebu dina operasi ngamuat sareng ngabongkar momotan garing, anu parantos nyayogikeun ide desain sareng metode pikeun ngabongkar hopper dumasar kana kolektor lebu pita diselapkeun.Kata Kunci: lebu...Maca deui»

  •  Pneumatic Ship Unloader
    waktos pos: Mar-16-2022

    Béda sareng mesin nyeuseup gandum ageung sateuacana GBM, mesin nyeuseup gandum anu dikirimkeun waktos ieu sakedik dina penampilan, fleksibel dina maneuverability, sareng ngahémat rohangan lantai.Alat-alatna masih ngadopsi téknologi kipas turbin multi-tahap sareng lebu efisiensi tinggi ...Maca deui»

  • Belt conveyors are widely used in applicants
    waktos pos: Mar-16-2022

    Conveyor sabuk seueur dianggo sareng gaduh kaunggulan kapasitas panyaluran ageung, struktur saderhana, pangropéa anu saé, sareng komponén standar.alat-alat conveying jarak jauh cocog pikeun conveying bulk, bubuk, granular atawa finish ...Maca deui»

  • GBM’s Spreader; hopper; grab delivery photos and customer site photos
    waktos pos: Jan-23-2022

    Panyebar GBM;hopper;grab poto pangiriman jeung poto situs customer.Konsumén pisan wareg jeung kaluar kualitas sarta jasa....Maca deui»

  • Why need eco-hopper for your working condition?
    waktos pos: Nov-05-2021

    Dampak Lingkungan sareng Kontrol Debu Dina taun-taun ayeuna paménta waktos siklus anu langkung gancang pikeun ngamuat sareng ngabongkar kapal, ditambah sareng kapal-kapal anu langkung ageung, nyababkeun paménta pikeun peralatan penanganan anu langkung ageung.Sanaos ieu tiasa dicapai, éta nyababkeun masalah sorangan.Salaku konsékuansi langsung ...Maca deui»

  • New maintenance technology, automatic lubrication system for container spreaders
    waktos pos: Nov-05-2021

    Candak spreader semi-otomatis sabagé conto, anu merlukeun pangropéa sapopoé sarta lubrication.Ayeuna, kalolobaan metode pelumasan anu dianggo dina panyebaran wadahna nyaéta metode pelumasan manual.Métode pelumasan manual sahenteuna ngagaduhan kalemahan ieu: (1) Panyebaran peryogi ...Maca deui»

  • GBM different kinds grabs delivery to Singapore; South America; Taiwan. Vietnam; Indonesia.
    waktos pos: Nov-05-2021

    Maca deui»

  • GBM 60T@52M portal mobile crane will delivery to Damman.
    waktos pos: Nov-05-2021

    Maca deui»