Tim

1

 

Diréktur GBM Managing gaduh langkung ti 25 taun pangalaman damel di palabuhan internasional loading & unloading industri peralatan anu ngembangkeun eco-hopper sareng bango laut ros-rosan munggaran di Cina.

Grup urang terus ngembangna, tapi niat aslina urang bakal unchanged. Alat GBM bakal repercussions gede pisan pikeun produktivitas port klien urang.Ieu sababna urang gaduh aturan emas: henteu pernah kompromi dina kualitas & téknologi inovatif dina fitur unik. Éta sababna urang henteu ngeureunkeun inovasi.

 

12

 

 

Tim produksi: Welders GBM boga kualifikasi sertifikasi internasional nu bisa minuhan standar Éropa.Sadaya komponén listrik mangrupikeun merek impor, sapertos ABB, Siemens.Sadaya produksi dilaksanakeun saluyu sareng jadwal sareng ISO9001.

qc