• 100
  • Bulk Cargo Hopper series
  • grab-series
  • 大图
  • 大图1

TENTANG KAMI

Kami GBM.We desain, pabrik jeung jasa port equiment sarta parabot ngangkat custom pikeun loading & unloading.Urang nyadiakeun sakabéh pakét dina sarat Anjeun.

  • Factory

    Pabrik

    Pabrik urang lulus sistem manajemen kualitas internasional ISO9001, prosés produksi produk geus maju tur sampurna téhnologi processing, ti pretreatment baja, blanking, las, mun assembly, perlakuan panas, palapis cet. produksi produk.Sadaya aspék prosés nyumponan sarat prosés sareng standar kualitas luhur.

  • Office

    Kantor

    Kantor pusatna di metropolis of Shanghai, GBM utilizes Shanghai urang dimekarkeun ékonomi, finansial, budaya, téhnologis, informasi, transportasi jeung sumber sejenna, sarta ogé mangrupa simbol tina merek "kualitas".GBM gaduh kerjasama anu jero sareng opat bank utama pikeun ngadukung metode pamayaran anu béda pikeun proyék palanggan.Ayeuna maénkeun peran anu penting salaku sasak pikeun ngembangkeun perdagangan internasional sareng produk ékspor di sakumna dunya.

  • Team

    Tim

    Kalayan pertumbuhan kontinyu perusahaan sareng pengayaan kontinyu tina garis produk, jumlah karyawan urang ogé ningkat.Dina raraga hadé ngalayanan konsumén urang, GBM balik ti hareup-tungtung "Q&A teknis" jeung "rencana masalah" tina jualan, ka "inspeksi kualitas", "commissioning tur instalasi" produksi, "docking finansial" jeung "dokumén pengiriman barang". pangiriman, ka final "tim instalasi" "Sanggeus-jualan departemen" tina ditampa.Sadaya departemén anu disetél nyaéta pikeun ngalayanan palanggan langkung éfisién.

CIRI KAMI

Pilihan anjeun gaduh akibat anu ageung pikeun produktivitas port anjeun.Ieu sababna urang gaduh aturan emas: henteu pernah kompromi dina kualitas & téknologi inovatif dina fitur unik.

Ngeunaan Us

GBM mangrupikeun Panyadia Solusi Terpadu dina Industri Perpanjangan Pelabuhan & Semén, kalayan téknologi inti sorangan sareng fokus kana inovasi.
Dumasar kana kaahlian sareng kualifikasi téknis GBM, kami nyayogikeun solusi anu lengkep pikeun nanganan sareng neundeun terminal kargo bulk, tina desain, suplai sareng jasa téknis saterusna cranes, hoppers, grab, conveyor, mesin bagging kalayan solusi anu épéktip dina waktos anu pondok. .
Ku pangalaman gawé babarengan éksténsif jeung institut desain Cina, sarta ngahijikeun jeung ngagolongkeun kualitas luhur ranté suplai system.GBM komitmen ka port tina tata sakabéh;desain hareup-tungtung;konstruksi; penyediaan parabot pikeun salah sahiji konsumén urang hargana.
"Layanan Hiji-Stop" kami ditujukeun pikeun nyumponan sarat klien kalayan biaya minimal.

Aya hiji kecap anu ngarebut prosés urang, ti lembut ka commissioning: pribadi.Léngkah munggaran urang nyaéta analisa lengkep ngeunaan kabutuhan sareng kahayang anjeun. Lajeng kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun masihan solusi pikeun anjeun.

PELAYANAN

Salian produk kinerja tinggi, GBM nyadiakeun dipercaya 24 bulan pangropéa bébas layanan global & Insinyur sadia pikeun layanan overseas.That hartina urang ngidinan Anjeun pikeun digawé aman tur éfisién - sanajan dina kondisi ekstrim.