• Hopper
  • grab-series
  • Bulk Cargo Hopper series
  • 6dfbcc08

TENTANG KAMI

Kami GBM. Urang ngarancang, ngadamel sareng jasa port equiment sareng alat angkat khusus pikeun ngamuat & ngabongkar. Kami nyayogikeun sadayana paket dina sarat anjeun.

  • Hydraulic Grab

    Candak Hidrolik

    GBM elektro hidrolik mesék jeruk mesék utamina dianggo pikeun néwak kargo massal tugas beurat (sapertos beusi babi sareng besi tua beurat). Éta parantos seueur dianggo di palabuan, pabrik waja, sareng acara anu sanés.

  • Hopper

    Hopper

    Hopper anu didesain ku perusahaan urang utamina dianggo pikeun ngamuat sareng ngabongkar terak batubara, bubuk semén sareng bubuk beusi, sareng tiasa didesain numutkeun sarat konsumén.

  • Crane&swivel spreader

    Crane & swivel sumebar

    Dek derek sareng kakuatan swivel spreader dikembangkeun ku insinyur urang. Butuh sababaraha menit pikeun diajar kumaha ngagunakeun sistem. Aya kotak kontrol anu misah sareng dua kontrol: hiji ka rotasi kénca sareng hiji kana rotasi katuhu. Kalayan kontrol kendali, posisi kargo tiasa ditempatan anu merenah.

CIRI KAMI

Pilihan anjeun ngagaduhan pangaruh anu hébat pikeun produktivitas palabuhan anjeun. Ieu sababna urang ngagaduhan aturan emas: henteu pernah kompromi kana kualitas & téknologi inovatif pikeun fitur unik.

Ngeunaan Urang

GBM mangrupikeun pabrikan utama pikeun ngamuat sareng ngabongkar mesin, khusus kana mesin palabuan, mesin metalurgi, sapertos: Grabs, Hopper, Container spreader, Clamps, Deck crane jsb, Produsén Marinir Pesisir Laut, Shore Crane, Mobile Harbour Crane, Shane Crane , Overhead Crane, sareng sajabana. Di sagigireun kisaran produk standar, GBM ogé ngembangkeun solusi unik pikeun situasi khusus sareng kabutuhan pelanggan dina penanganan bahan. Kauntungannana desain 1. Desain kompak 2. tapak suku leutik 3. aksés gampang pikeun perawatan periodik, jasa jeung perbaikan

Aya hiji kecap anu nangkep prosés urang, ti lembut dugi ka ngantunkeun: pribadi. Léngkah munggaran urang nyaéta analisis anu lengkep pikeun kabutuhan sareng kahoyong anjeun. Maka kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun masihan solusi pikeun anjeun.

LAYANAN

Salaku tambahan pikeun produk performa tinggi, GBM nyayogikeun jasa perawatan global & Insinyur 24 bulan gratis pikeun layanan di luar negeri. Éta hartosna kami ngamungkinkeun anjeun damel aman sareng éfisién - bahkan dina kaayaan anu ekstrim.