Profil Perusahaan

 

GBM nyaéta produsén ngarah tina loading na unloading mesin, husus dina mesin port, mesin Metalurgi, kayaning:
Grabs, Hopper, Spreader Wadahna, Mobile Harbour Crane, Kapal Crane, jsb.
GBM gaduh tim R&D anu kuat anu diwangun ku insinyur lulusan Jerman sareng pangalaman praktis anu tiasa dibuktikeun, nawiskeun ngarancang sareng ngadamel sagala jinis mesin muat sareng ngabongkar.
Prosés produksi anu ketat sareng sistem jaminan kualitas ngajamin pikeun nyayogikeun produk anu paling éfisién sareng biaya-éféktif kalayan kualitas luhur ka konsumén di luar negeri.
Di sagigireun rentang produk baku, GBM ogé ngamekarkeun solusi unik pikeun situasi husus sarta kaperluan customer dina penanganan bahan.GBM bakal janten mitra bisnis anu paling dipercaya sareng satia anjeun di Cina.

GBM Sajarah

1
2_副本

Jaringan Penjualan GBM

123
34