Palayanan

Pra-penjualan Service

GBM ngatur pikeun ngahontal reliabiliti sareng efisiensi.Tim kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina proyék palabuhan anu béda.Kami gaduh pangalaman anu beunghar sareng prosés inovasi anu lincah pikeun nganteurkeun anjeun anu pangsaéna (solusi).

GBM yakin kasuksésan datang babaturan kalawan klien kami, percanten ka silih, nyieun produk-kelas munggaran tur delivering tingkat luar biasa tina layanan palanggan.

GBM nyayogikeun réspon gancang sareng konsultasi gratis (sagancangna) dina 30menit.Pangrojong téknis naon waé sayogi dina 24 jam.

 

bd2cbdec

Jasa dina produksi

GBM nyadiakeun rencana produksi lengkep pikeun rujukan klien '.Pabrik kami ngalaksanakeun rencana produksi sareng nyayogikeun laporan kamajuan.

Konstruksi anu dilas parantos diakui ku standar Éropa.Produk anu disertipikasi ku sertipikat pihak katilu sapertos CCS, ABS, NK, BV, LR, SGS jsb sateuacan pangiriman.

Instruksi loka: Urang boga tim commissioning profésional kalayan pangalaman euyeub tur visas multi-nagara, nu bisa mantuan konsumén ngalengkepan pamasangan dina waktu shortest.

 

f383d5953

Service Saatos-Penjualan

GBM boga tujuan pikeun nganteurkeun standar pangluhurna pangrojong customer sarta layanan sanggeus-jualan sakuliah dunya tina kadali kualitas sarta commissioning pikeun pangropéa sarta perbaikan.Émut ieu, kami parantos ngembangkeun tim dukungan palanggan pikeun nyayogikeun standar pangluhurna jasa dina situs.Tim kami bakal nelepon ka pangguna salami periode garansi (sacara rutin) pikeun nuturkeun kaayaan kerja, ogé ngabantosan ningkatkeun produktivitas anjeun sareng maksimalkeun pamulangan investasi modal.

e7b2d5dd

Poto ku: Insinyur GBM angkat ka luar negeri pikeun ngalereskeun cengkraman di Benggala.