Vinç detar bum i fortë

Përshkrim i shkurtër:

Vinçi teleskopik detar përfshin një bazë, të cilën baza është e lidhur me një trup kullë përmes një sistemi rrotullues; sistemi rrotullues është i lidhur me një pajisje energjie e cila është e rregulluar nën një kuvertë anijeje. Vinçi ynë Detar i Stiff Boom përdor një bum unik të fortë dhe sistem hidraulik. Gama e kapaciteteve të ngritjes së vinçit varion nga 0.5 ton deri në 150 ton.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Detajet e produktit

Vinçi teleskopik detar përfshin një bazë, të cilën baza është e lidhur me një trup kullë përmes një sistemi rrotullues; sistemi rrotullues është i lidhur me një pajisje energjie e cila është e rregulluar nën një kuvertë anijeje. Vinçi ynë Detar i Stiff Boom përdor një bum unik të fortë dhe sistem hidraulik. Gama e kapaciteteve të ngritjes së vinçave varion nga 0.5 ton deri në 150 tonë. Vinça hidraulike detare janë të gjitha të dizajnuara për të qenë të mirëmbajtjes të ulët, miqësore ndaj përdoruesit, demonstruese, me performancë të lartë dhe besueshmëri, për të kursyer koston e klerikëve.

  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme