Цврст бум морски кран

Краток опис:

Морскиот телескопски кран се состои од база, која основата е поврзана со кула преку ротирачки систем; системот за ротирање е поврзан со електричен уред кој е нареден под палубата за бродови. Нашиот Stiff Boom Marine Crane користи уникатен крут бум и хидрауличен систем. Опсегот на капацитети за подигање кран се движи од 0,5 тони до 150 тони.


Детали за производот

Тагови на производи

Детали за производот

Морскиот телескопски кран се состои од база, која основата е поврзана со кула преку ротирачки систем; системот за ротирање е поврзан со електричен уред кој е нареден под палубата за бродови. Нашиот Stiff Boom Marine Crane користи уникатен крут бум и хидрауличен систем. Опсегот на капацитети за подигање кран се движи од 0,5 тони до 150 тони. Морските хидраулични кранови се дизајнирани да бидат со ниско одржување, лесни за користење, демонстрирање, високи перформанси и сигурност, за да се заштедат трошоците на клиентите.

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи