Elektro-hidraulike e lëvozhgës së portokallit (skrap)

Përshkrim i shkurtër:

Përdoret kryesisht për kapjen e blloqeve dhe materialeve të formës së parregullt (të tilla si gize, skrap, gurë, etj.). Përdoret gjerësisht në portet, fabrikat e çelikut, impiantet e djegies së mbeturinave, etj. Mund të përdoret me vinça kullë, shkarkues të anijeve c vinça sipërm dhe lloje të tjera vinçash. Kapja vjen me një sistem hidraulik.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Përdoret kryesisht për kapjen e blloqeve dhe materialeve të formës së parregullt (të tilla si gize, skrap, gurë, etj.). Përdoret gjerësisht në portet, fabrikat e çelikut, impiantet e djegies së mbeturinave, etj. Mund të përdoret me vinça kullë, shkarkues të anijeve c vinça sipërm dhe lloje të tjera vinçash. Kapja vjen me një sistem hidraulik. Komponentët kryesorë të sistemit hidraulik miratojnë produkte të njohura të huaja, duke e bërë kapjen me performancë të shkëlqyer. Struktura e kapjes është e thjeshtë, e lehtë për tu përdorur, efikasitet i lartë i ngarkimit dhe shkarkimit.

 

Model Fuqia Pesha e vdekur SWL Kapaciteti Presioni maksimal i punës Koha e mbylljes Gryke dimensioni
380V50Hz 440V60Hz 380V50Hz 440V60Hz A B C D
GBM15.0-350 15 18 1410 2.5 0,35 180 8 6.5 5 1840 1710 1330 2030
GBM15.0-500 1580 3.2 0.5 180 8 6.5 5 1980 1740 1460 2370
GBM15.0-630 1620 3.6 0.63 180 8 6.5 5 2040 1760 1520 2480
GBM22.0-800 22 26 2790 5.2 0.8 180 11 9 6 2420 2190 1720 2660
GBM22.0-1000 2960 6 1 180 11 9 6 2580 2240 1880 3010
GBM30.0-1250 30 35 3980 7.8 1.25 180 14 12 6 2840 2470 1960 3290
GBM30.0-1600 4270 9.1 1.6 180 14 12 6 2880 2490 2050 3380
GBM37.0-2000 37 44 5980 12.2 2 200 15 13 6 3320 2810 2320 3680
GBM37.0-2500 6170 13.8 2.5 200 15 13 6 3390 2870 2440 3880
GBM45.0-3200 45 54 8280 18 3.2 200 20 17 7 3540 3110 2580 4240
GBM45.0-4000 8630 20.7 4 200 20 17 7 3710 3170 2830 4600
GBM45.0-5000 9180 24.2 5 200 23 20 7 4080 3350 2980 4790
GBM45.0-6300 9610 28.6 6.3 200 23 20 7 4320 3530 3220 5170
GBM55.0-7000 55 66 10600 31.6 7 200 26 22 8 4620 3700 3480 5640
GBM55.0-8000 11020 35 8 200 26 22 8 4880 3930 3690 5880
GBM55.0-9000 11430 38.5 9 220 26 22 8 5060 4010 3860 6050
GBM55.0-10000 11780 41.8 10 220 26 22 8 5230 4180 4020 6210
4
5
7
3
6
2
5
1

  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme