Sistemi i bumit të shkëmbyesve të piedestalit

Përshkrim i shkurtër:

1) Nëse dërrmuesi është mbërthyer nga një shkëmb i madh, bumi i piedestalit mund të ndihmojë në thyerjen e shkëmbit, për të zvogëluar kohën për pastrimin e bluarësit si dhe forcën e punës për punëtorët .;
2) bumi i piedestalit e bën punën e pastrimit të bluarësit më të sigurt;
3) bumi i piedestalit mund ta bëjë punën e thërrmimit më të lehtë dhe më të qetë, të rrisë prodhimin tuaj 5 ~ 20%;


 • :
 • Detajet e produktit

  Etiketat e produktit

  Sistemi GBM i palëvizshëm i thyerjes së bumit:

  GBM është prodhuesi pionier i Sistemit Stacionar Boom Breaker në Kinë. Ne e kuptojmë se në industrinë e minierave dhe guroreve koha është para, dhe përfundimi është ton në orë. Sistemet tona të bumit të shkëmbinjve të bazamentit janë ndërtuar të fortë për ta mbajtur bimën tuaj të funksionojë në aplikimet më të vështira. E vërtetuar në terren dhe e aprovuar nga klienti, ne kemi paketën e bumit të thyerjes për të përmbushur nevojat tuaja specifike.
  GBM i ofron klientit një gamë gjithëpërfshirëse të sistemeve stacionare të bumit të thyerjes së shkëmbinjve, të cilat rrisin sigurinë, produktivitetin dhe përfitimin e aplikimeve të thërrmimit në miniera dhe gurore në të gjithë botën.
  Sistemet tona të bumit të shkëmbinjve të bazamentit janë krijuar për të grumbulluar materiale, për të prishur materialin, për të zvogëluar kohën e ndërprerjes dhe për të mbajtur fitimet tuaja të rrjedhin në aplikime të ashpra dhe kërkuese. Një lulëzim i thyerjes së shkëmbinjve është mënyra më e sigurt për të menaxhuar tejkalimin, ngritjen dhe materialet e tepërta.
  Ne mund të sigurojmë një paketë zgjidhjesh të thyerjes së shkëmbinjve që është specifike për kërkesat e faqes tuaj. Si pjesë e shërbimit ne ju ofrojmë vizatimet e propozimeve të produktit, duke treguar modelin më të pajtueshëm të bumit për nevojat tuaja. Paketa e plotë e sistemit të bumit të thyerjes së shkëmbinjve përbëhet nga një bum shkëmbyesi shkëmbinjsh, pako energjie, çekiç hidraulik, kontrolle të operatorit, mbështetje të çelikut, instalim, komisionim dhe trajnim të operatorit.
  Ekipi me përvojë i bumit të thyerjes së rokut në GBM. do të sigurojë një vlerësim specifik të sitit dhe vizatimet e propozimeve të sitit për të ndihmuar në planifikimin e mirë dhe kontrollin e kostos. Ne do të sigurohemi që pajisjet tuaja të jenë të pozicionuara për siguri, besueshmëri dhe produktivitet optimal.

  Aplikacion:

  Gristi im
  Dërrmues i nofullës
  Dërrmues gjirik
  Pastrimi i bllokut të xeheve
  Shtypja sekondare

  Avantazhet e bumit të thyerjes së shkëmbinjve me piedestal:

  1) Nëse dërrmuesi është mbërthyer nga një shkëmb i madh, bumi i piedestalit mund të ndihmojë në thyerjen e shkëmbit, për të zvogëluar kohën për pastrimin e bluarësit si dhe forcën e punës për punëtorët .;
  2) bumi i piedestalit e bën punën e pastrimit të bluarësit më të sigurt;
  3) bumi i piedestalit mund ta bëjë punën e thërrmimit më të lehtë dhe më të qetë, të rrisë prodhimin tuaj 5 ~ 20%;
  4) bumi i piedestalit mund të zërë vendin e një ekskavatori të njëjtë të energjisë me vetëm 1/6 kosto për fuqinë.

  20200210125344_24332 20200210125344_35334 20200210125344_67734


 • I mëparshëm:
 • Tjetra:

 • Produkte të ngjashme