Trajtuesi i materialit hidraulik të llojit të gomave1

Përshkrim i shkurtër:

1. Teknologjia e patentuar e makinës hibride elektromekanike, kostoja e funksionimit të makinës elektrike 380V është vetëm 30% e konsumit të karburantit të motorit me djegie të brendshme, dhe nuk ka mbeturina dhe ndotje;

2. Mund të ngrejë 30% punë ngritëse dhe të ngarkojë ngasjen pa goditur këmbët, ngritjen e punës dhe ngasjen në një taksi;

3. Pas zëvendësimit të kapëseve të ndryshme hidraulike, ato mund të ngarkojnë, shkarkojnë, grumbullojnë dhe çmontojnë lloje të ndryshme të shkumës, mallrave të lirshme, të buta dhe të shpërndara si bari, jonxha, pambuku, kërpi, bambu, druri, letra e mbeturinave dhe letra e përfunduar. Detyrat e shtëpisë, për të arritur një funksion me shumë qëllime;


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Mbajtës i materialit të tipit gomë hidraulik "me fuqi të dyfishtë"

Pesha maksimale e ngritjes 12 t

Pesha totale 15.1 t

Çift rrotullues maksimal i ngritjes është 41.2 t. m

Shpejtësia maksimale e kthesës 3.6r/min

Kushtet e zbatueshme të punës: prodhimi i letrës, panelet me bazë druri, prodhimi i energjisë bio, pambuku dhe liri, industria e tekstilit dhe magazina të ndryshme të rrezikshme të ndezshme për grumbullimin dhe shpaketimin e materialeve të ndryshme të dritës, shkumës, të shpërndara dhe të buta.

Trajtuesi i materialit të gomave hidraulike GBM është veçanërisht i përshtatshëm për letra të rënda, panele me bazë druri, prodhim bio-energjie, pambuk dhe liri, industri tekstile dhe magazina të ndryshme të rrezikshme të ndezshme për materiale të ndryshme të lehta, shkumë, të shpërndara dhe të buta. puna e prishjes. Ka karakteristikat e mëposhtme superiore:

1. Teknologjia e patentuar e makinës hibride elektromekanike, kostoja e funksionimit të makinës elektrike 380V është vetëm 30% e konsumit të karburantit të motorit me djegie të brendshme, dhe nuk ka mbeturina dhe ndotje;

2. Mund të ngrejë 30% punë ngritëse dhe të ngarkojë ngasjen pa goditur këmbët, ngritjen e punës dhe ngasjen në një taksi;

3. Pas zëvendësimit të kapëseve të ndryshme hidraulike, ato mund të ngarkojnë, shkarkojnë, grumbullojnë dhe çmontojnë lloje të ndryshme të shkumës, mallrave të lirshme, të buta dhe të shpërndara si bari, jonxha, pambuku, kërpi, bambu, druri, letra e mbeturinave dhe letra e përfunduar. Detyrat e shtëpisë, për të arritur një funksion me shumë qëllime;

4. Makina hidraulike e plotë realizon ndryshimin e shpejtësisë pa ndërprerje, kapërcen ndikimin e operimit, e bën procesin e operimit më të qëndrueshëm, të sigurt, të përshtatshëm dhe të besueshëm;

5. Miratimi i modelit të ndarjes së pompës së dyfishtë dhe projektimit të rrjedhës për të realizuar funksione me shpejtësi të lartë dhe të ulët të dyfishtë gjatë operacioneve ngjitëse dhe zbritëse, duke përmirësuar shumë efikasitetin e punës;

6. Modeli i shërbimeve ka një pajisje mbështjellëse hidraulike automatike të tipit rrëshqitës, e cila zgjidh problemin e marrjes dhe shkarkimit automatik të zorrës së prodhimit të energjisë në funksionimin ngjitës dhe zbritës të kapjes;

7. Mbrojtja e mjedisit dhe përdorimi i motorëve elektrikë për të zvogëluar ndotjen e mjedisit të shkaktuar nga hedhja e mbeturinave gjatë funksionimit të motorit me djegie të brendshme dhe zvogëlimin e zhurmës së punës.

Si përmbledhje, vinçi është pajisja më e mirë e funksionimit të ngritjes dhe shkarkimit për vende fikse të tilla si stacione, porte, magazina magazinimi dhe transporti dhe terminale konteinerësh.

të dhënat kryesore
Artikulli Njësia të dhënave
dimensioni Gjatësia m 7.15
gjerësia m 2.6
lartësi m 3.25
Gjurmë udhë e papërfillshme m 1.81
pista e pasme m 1.8
të dhënat e makinës fuqia motorike kw 37
të dhënave pesha totale kg 14800

  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme