Ракувач со хидрауличен материјал од типот гума1

Краток опис:

1. Патентираната технологија на електромеханички хибриден погон, оперативната цена на електричен погон 380V е само 30% од потрошувачката на гориво на моторот со внатрешно согорување, и нема отпад и нема загадување;

2. Може да подигне 30% работа за подигање и да го оптоварува возењето без да удира во нозете, да крева работа и да вози во една кабина;

3. Откако ќе ги заменат различните хидраулични грабливки, тие можат да ставаат, растовараат, натрупуваат и расклопуваат разни видови пена, лабави, меки и расфрлани производи како трева, луцерка, памук, коноп, бамбус, дрво, отпадна хартија и завршена хартија.Домашна задача, да се постигне повеќенаменска функција;


Детали за производот

Ознаки на производи

Ракувач со материјали од типот на хидраулична гума со „двојна моќност“.

Максимална тежина на кревање 12 т

Вкупна тежина 15,1 т

Максималниот вртежен момент на кревање е 41,2 t.м

Максимална брзина на вртење 3,6r/min

Применливи услови за работа: производство на хартија, панели на база на дрво, производство на био-енергија, памук и лен, текстилна индустрија и разни опасни запаливи магацини за натрупување и распакување на разни лесни, пени, расфрлани и меки материјали.

Ракувач со материјали од типот на хидраулична гума GBM е особено погоден за тешка хартија, панели на база на дрво, производство на био-енергија, памук и лен, текстилна индустрија и разни опасни запаливи складишта за разни лесни, пена, расфрлани и меки материјали.работа за уривање.Ги има следните супериорни карактеристики:

1. Патентираната технологија на електромеханички хибриден погон, оперативната цена на електричен погон 380V е само 30% од потрошувачката на гориво на моторот со внатрешно согорување, и нема отпад и нема загадување;

2. Може да подигне 30% работа за подигање и да го оптоварува возењето без да удира во нозете, да крева работа и да вози во една кабина;

3. Откако ќе ги заменат различните хидраулични грабливки, тие можат да ставаат, растовараат, натрупуваат и расклопуваат разни видови пена, лабави, меки и расфрлани производи како трева, луцерка, памук, коноп, бамбус, дрво, отпадна хартија и завршена хартија.Домашна задача, да се постигне повеќенаменска функција;

4. Целосниот хидрауличен погон реализира непрестајна промена на брзината, го надминува влијанието на работата, го прави процесот на работа постабилен, безбеден, удобен и сигурен;

5. Усвојување двојно разделување на пумпата и дизајн на конфлуентен проток за да се реализираат функциите со висока и ниска двојна брзина за време на операциите на растење и спуштање, значително подобрување на работната ефикасност;

6. Корисниот модел има хидраулично автоматско намотување уред со слајд, кој го решава проблемот на автоматско примање и празнење на цревото за излезна моќност при растење и спуштање на грабежот;

7. Заштита на животната средина и користење на електрични мотори за намалување на загадувањето на животната средина предизвикано од отстранување на отпадот за време на работата на моторот со внатрешно согорување и намалување на работниот шум.

Накратко, кранот е најдобрата опрема за подигање и истовар за фиксни места како што се станици, пристаништа, складишта за складирање и транспорт и терминали за контејнери.

главни податоци
Ставка Единица податоци
димензија Должина m 7.15
ширина m 2.6
висина m 3.25
Песна Форнт патека m 1.81
назад колосек m 1.8
податоци за возење моќност на моторот kw 37
податоци вкупна тежина kg 14800

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи