• Hopper
  • grab-series
  • Bulk Cargo Hopper series
  • 6dfbcc08

Babagan Kita

We are GBM. Kita ngrancang, nggawe lan layanan seragam port lan peralatan ngangkat khusus kanggo muat & mbongkar. Kita nyedhiyakake kabeh paket miturut sarat sampeyan.

  • Hydraulic Grab

    Nyekel Hidrolik

    Potongan jeruk elektro hidrolik GBM utamane digunakake kanggo njupuk cargos akeh tugas (kayata besi babi lan baja bekas). Wis digunakake ing port, pabrik baja, lan acara liyane.

  • Hopper

    Hopper

    Hopper sing dirancang dening perusahaan kita umume digunakake kanggo mbukak lan mbuwang slag batubara, bubuk semen lan bubuk wesi, lan bisa dirancang miturut kebutuhan pelanggan.

  • Crane&swivel spreader

    Penyebar derek & putar

    Dek crane lan penyebar putar listrik dikembangake dening para insinyur. Mung butuh sawetara menit kanggo sinau babagan cara nggunakake sistem kasebut. Ana kothak kontrol sing kapisah kanthi rong kontrol: siji menyang rotasi kiwa lan siji menyang rotasi tengen. Kanthi kontrol joystick, posisi kargo bisa dadi penempatan sing trep.

FITUR KITA

Pilihan sampeyan duwe pengaruh sing gedhe banget kanggo produktivitas port sampeyan. Pramila kita duwe aturan emas: aja nganti kompromi karo kualitas & teknologi inovatif kanggo fitur unik.

Babagan Kita

GBM minangka pabrikan utama ngemot lan mbongkar mesin, khusus ing mesin port, mesin metalurgi, kayata: Grabs, Hopper, Container spreader, Clamps, Deck crane lsp, Produsen Laut Offshore Crane, Shore Crane, Mobile Harbour Crane, Shane Crane , Overhead Crane, lsp. Saliyane sawetara produk standar, GBM uga nggawe solusi unik kanggo kahanan tartamtu lan kabutuhan pelanggan ing penanganan materi. Keuntungan DESAIN 1. Desain kompak 2. Jejak cilik 3. Akses gampang kanggo perawatan periodik, layanan lan ndandani

Ana siji tembung sing narik kawigaten proses kita, wiwit tender nganti menehi tugas: pribadi. Langkah pertama yaiku analisis lengkap babagan kabutuhan lan kekarepan. Banjur, kita bakal nyoba supaya bisa menehi solusi kanggo sampeyan.

LAYANAN

Saliyane produk performa tinggi, GBM nyedhiyakake layanan global & insinyur perawatan gratis 24 wulan sing kasedhiya kanggo layanan jaban rangkah. Iki tegese sampeyan ngidini sampeyan kerja kanthi aman lan efisien - sanajan ing kahanan ekstrem.