• 100
  • Bulk Cargo Hopper series
  • grab-series
  • 大图
  • 大图1

BABAGAN AWAKE DHEWE

We are GBM.We desain, Pabrik lan layanan port equiment lan peralatan ngangkat adat kanggo loading & unloading.Kita nyedhiyakake kabeh paket miturut kabutuhan sampeyan.

  • Factory

    Pabrik

    Pabrik kita lulus sistem manajemen kualitas internasional ISO9001, proses produksi produk wis maju lan teknologi pangolahan sampurna, saka pretreatment baja, blanking, welding, kanggo perakitan, perawatan panas, Paint nutupi Kabeh proses produksi produk wis syarat proses ketat lan standar kualitas kanggo mesthekake produksi produk.Kabeh aspek proses nyukupi syarat proses lan standar kualitas sing dhuwur.

  • Office

    kantor

    Berkantor pusat ing metropolis Shanghai, GBM nggunakake sumber daya ekonomi, finansial, budaya, teknologi, informasi, transportasi lan liya-liyane sing dikembangake Shanghai, lan uga minangka simbol merek "kualitas".GBM duwe kerjasama sing jero karo papat bank utama kanggo ndhukung cara pembayaran sing beda kanggo proyek pelanggan.Saiki main peran penting minangka jembatan kanggo ngembangake perdagangan internasional lan produk ekspor ing saindenging jagad.

  • Team

    tim

    Kanthi tuwuhing perusahaan sing terus-terusan lan pengayaan lini produk sing terus-terusan, jumlah karyawan uga saya tambah.Supaya bisa nglayani pelanggan sing luwih apik, GBM pindhah saka "Q&A teknis" lan "rencana masalah" dodolan, menyang "inspeksi kualitas", "komisi lan instalasi" produksi, "docking finansial" lan "dokumen pengiriman". saka pangiriman, menyang final "tim instalasi" "Sawise-sales departemen" acceptance.Kabeh departemen sing disetel kanggo nglayani pelanggan kanthi luwih efisien.

FITUR KITA

Pilihan sampeyan duwe pengaruh gedhe kanggo produktivitas port sampeyan.Pramila kita duwe aturan emas: aja kompromi babagan kualitas & teknologi inovatif babagan fitur unik.

Babagan Us

GBM minangka Penyedia Solusi Terpadu ing Industri Pelabuhan & Semen, kanthi teknologi inti dhewe lan fokus ing inovasi.
Adhedhasar keahlian lan kualifikasi teknis GBM, kita nyedhiyakake solusi lengkap kanggo nangani lan nyimpen terminal kargo akeh, saka desain, pasokan lan layanan teknis sakteruse saka crane, hoppers, grab, conveyor, mesin bagging kanthi solusi sing efektif biaya kanthi cepet. .
Miturut pengalaman kerjasama ekstensif karo institut desain Cina, lan nggabungaken lan klasifikasi sistem chain sumber kualitas dhuwur.GBM setya port saka planning sakabèhé;desain ngarep;construction ;pranata peralatan kanggo samubarang pelanggan rego kita.
"Layanan Siji-Stop" ditujokake kanggo nyukupi kabutuhan klien kanthi biaya minimal.

Ana siji tembung sing njupuk proses kita, saka tender kanggo commissioning: pribadi.Langkah pisanan kita yaiku analisis lengkap babagan kabutuhan lan kepinginan sampeyan. Banjur kita bakal nyoba menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

PELAYANAN

Saliyane produk kinerja dhuwur, GBM nyedhiyakake layanan global pangopènan gratis 24 wulan sing bisa dipercaya & Insinyur sing kasedhiya kanggo layanan ing luar negeri.