• Hopper
 • grab-series
 • Bulk Cargo Hopper series
 • 6dfbcc08

ЗА НАС

Ние сме GBM. Ние дизајнираме, произведуваме и сервисираме пристанишна опрема и опрема за подигнување за товарење и истовар. Ние го доставуваме целиот пакет според ваше барање.

 • Hydraulic Grab

  Хидрауличен зафат

  Електро-хидраулични кора од портокал, GBM, се користат главно за грабање на тешки товари (како што се свинско железо и тежок челичен отпад). Тие беа широко користени во пристаништа, челични фабрики и други прилики.

 • Hopper

  бункер

  Бункерот дизајниран од нашата компанија главно се користи за утовар и истовар на јаглен згура, цемент во прав и железо во прав, и може да биде дизајниран според барањата на клиентите.

 • Crane&swivel spreader

  Распрскувач за кран и вртлив

  Кран -кран и распрскувач на вртливата моќност е развиен од нашите инженери. Потребни се само неколку минути за да научите како да го користите системот. Постои посебна контролна кутија со две контроли: една кон лево ротација и една кон десна ротација. Со контрола на џојстикот, позицијата на товарот може да биде погодно сместување.

НАШИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

Вашиот избор има огромни последици за продуктивноста на вашето пристаниште. Затоа го имаме нашето златно правило: никогаш не правете компромиси за квалитетот и иновативната технологија за уникатните карактеристики.

За Ние

GBM е водечки производители на машини за товарење и истовар, специјализирани за пристанишна машинерија, металуршка машинерија, како што се: Грабс, Хопер, распрскувач на контејнери, Стегачи, кран на палуба, итн., Производител на морски офшор кран, Крејн кран, Мобилен пристанишен кран, Брод кран , Надземни кран, итн. Покрај стандардната палета на производи, GBM исто така развива уникатни решенија за специфични ситуации и потреби на клиентите при ракување со материјали. ПРЕДНОСТ НА ДИЗАЈН 1. Компактен дизајн 2. Мал стапало 3. Лесен пристап за периодично одржување, сервис и поправка

Има еден збор што го доловува нашиот процес, од тендер до пуштање во работа: личен. Нашиот прв чекор е темелна анализа на вашите потреби и желби. Потоа ќе се потрудиме да дадеме решение за вас.

СЕРВИС

Покрај производите со високи перформанси, GBM обезбедува сигурни 24 месеци бесплатна глобална услуга за одржување и инженери достапни за услуга во странство. Тоа значи дека ви дозволуваме да работите безбедно и ефикасно - дури и во екстремни услови.