Rreth Nesh

GBM është prodhuesi kryesor i makinave të ngarkimit dhe shkarkimit, të specializuara në makineritë portuale, makineri metalurgjike, të tilla si:
Rrëmbyes, Hopper, Përhapës i Kontejnerit, Shtrëngues, Vinça etj, Prodhues i Vinçit Detar në Det të hapur, Vinç Bregdetar, Vinç Mobile Portor, Vinç Anije, Vinç Sipërfaqësor, etj.
GBM zotëron një ekip të fortë R&D të përbërë nga inxhinierë të diplomuar nga Gjermania me përvojë praktike të provueshme, duke ofruar për të hartuar dhe prodhuar të gjitha llojet e makinave të ngarkimit dhe shkarkimit.
Procesi ynë i rreptë i prodhimit dhe sistemi i sigurimit të cilësisë garantojnë të ofrojnë produkte më efikase dhe me kosto efektive me cilësi të lartë për klientët brenda dhe jashtë vendit.
Përveç gamës standarde të produkteve, GBM gjithashtu zhvillon zgjidhje unike për situata specifike dhe nevojat e klientëve në trajtimin e materialeve. GBM do të jetë partneri juaj më i besueshëm dhe besnik i biznesit në Kinë.

Produkti kryesor

1.Kap
Kapje me telekomandë, kapje hidraulike, kapje mekanike, kapje speciale, kapje makinash gërmimi, etj.

20180420135625_92032
20180420135321_96706
20180420135321_96706
20180420135321_96706
20180420135955_46458
20180420135321_96706
20180420140101_51005
20180420135955_46458 (1)

2. Përhapës i Kontejnerit
20ft-40ft shpërndarës gjysmë-automatik të enëve, Përhapës hidraulik të enëve, Përhapës elektro kontejnerësh, etj.

20180423104726_67428
20180420140714_44456
20180420140653_48833
20180423104726_67428

3. Hoppers
Plesht i papërshkueshëm nga pluhuri, Hopper i pluhurosjes, Hoper i lëvizshëm, plesht për mbledhjen e pluhurit, Pipë fikse.

4. Vinçi
Vinçi Quay, Vinçi i kuvertës detare, Vinçi teleskopik i bumit, Vinçi i kthesës në këmbë, Vinçi i urës, Shkarkuesi i anijes së rrëmbyer, Shkarkuesi i vidave të vidhave

5 C-pirgje, Rreze ngritëse, Ndërprerës hidraulik, Vinç i montuar në kamion, etj.

20180420141022_96610