GBM Radio Remote Control Grab Production

O le GBMleitio fa'amama mamao pu'e paketeua suia mai le tele o ipu uamea i se oloa atoatoa.O lona faagasologa e aofia ai tulaga uma i totonu o le kamupani.E le o se galuega sili a se tagata e toatasi ae o se tuufaatasiga atoatoa o se au.Matou te galulue ma le totoa, ona o loʻo matou manatu i taimi uma tagata faʻatau o le Atua, o le lelei ma le faʻafouina o le faʻavae o le atinaʻe, ma o le auaunaga o le auala lea o lo matou atinaʻe.GBM e toetoe lava i soo se mea i le lalolagi uafu ma sami.

O le tekonolosi o le vaʻaia mamao e matua matua, ma e mafai e le au GBM ona faʻafetaui ituaiga uma o faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo faʻaaogaina.

O lo'o fa'apipi'i mamao ta'itasi ma su'ega hydraulic e gaosia i totonu o lenei fale gaosimea.Se'i o tatou va'ava'ai i le fa'agasologa o le gaosiga ma va'ai pe fa'afefea ona fa'atupuina se fa'atau mamao maualuga.

GBM Radio Remote Control Grab Production

E taua tele le iai o se tipi plasma maualuga e tipi ese ai soʻo se foliga e te manaʻo ai, faʻatasi ai ma se tipi atoa e leai se paʻu.

GBM Radio Remote Control Grab Production2 GBM Radio Remote Control Grab Production3

GBM grab bucket body o lo'o fa'alelei.

GBM Radio Remote Control Grab Production4

Sa manuia le nofoaga muamua.E ui lava ua maeʻa le faʻapipiʻiina, o loʻo i ai pea se faasologa o faʻagasologa faʻaatoatoaina pe a uma.

GBM Radio Remote Control Grab Production5

O le pakete tino pe a uma le sandblasting e matua matagofie lava, ma o le pito i luga e lamolemole e aunoa ma le ueloina o le slag.O lenei faiga e mafai ona fa'amautinoaina o lo'o tutusa ma susulu le vali i luga.

GBM Radio Remote Control Grab Production6

Aotelega le manaia, o le pakete atoa tino e mafai ona tuʻuina i luga, lea e mafai ona faʻamautinoa le saʻo ma ausia se mea sese.

GBM Radio Remote Control Grab Production7

Sei ou faailoa atu isi vaega.Ua e vaʻai i le pito i luga, o le uʻamea e matua lelei lava, ma le faʻaogaina o le faʻagasologa o mea e manaʻomia: ua tumu le suʻega uelo, ma e le tatau ona i ai ni arc craters i fetaulaiga e tolu ...

GBM Radio Remote Control Grab Production8

O le mamanu o le strut o se fausaga faʻapipiʻi pusa e le faigofie ona faʻaleagaina.

GBM Radio Remote Control Grab Production9

Fa'atotonugalemu: O lo'o fa'atinoina le matafaioi o le fa'afeso'ota'i o le fa'amau pito i luga ma le fa'amau i lalo, ma o le tiute mamafa o le fa'apipi'iina o le pulley ua tu'uina atu fo'i i ai.

GBM Radio Remote Control Grab Production10

O le pito i lalo, o le suauu suauu, o le ogatotonu ma le faʻaogaina o le hydraulic system e faʻapipiʻiina lelei, o le a matou taʻua faʻatasi le vaega o le hydraulic. O lenei vaega o loʻo faʻatumuina na gaosia e le matou kamupani subsidery lea e mafai ona pulea atoatoa le lelei.

GBM Radio Remote Control Grab Production11

O vaega uma ua faʻapotopotoina, o loʻo i ai pea laasaga e mulimuli ai aʻo leʻi tuʻuina atu.

GBM Radio Remote Control Grab Production12

Soʻo se tuʻuina atu i luma o le matou fale gaosimea, e manaʻomia ona matou faʻataʻitaʻi i luga o lenei tulaga.O le su'ega e tatau ona fa'amalieina mana'oga o le 24-itula e le motusia le pu'eina o le oneone samasama.

GBM Radio Remote Control Grab Production13

O le vali vali o se gaioiga faʻapitoa.O le mafiafia manifinifi o peleue taʻitasi o le faʻavae, ofutino ogatotonu ma le peleue pito i luga e manaʻomia ona toniga ma toniga ile luga.

Ua sauni ta'ito'atasi e alu i le uafu pe a uma ona utaina! Ina ua uma ona i luga o le va'a, e le'i mae'a le galuega.I le amataga o le faʻamaoniga o le faʻatonuga, e manaʻomia e le pule o le vaʻa ona taʻu mai ia i matou pe e te manaʻomia matou e faʻapipiʻi faʻamau faʻamau ma faʻamau lanumoana.

GBM Radio Remote Control Grab Production14

I le taimi o le faʻatonuina o le faʻaogaina o le vaʻa mamao i luga o le vaʻa, ma o le a sainia lelei e lē e ona le lisiti pe a leai ni faʻafitauli.

GBM Radio Remote Control Grab Production15


Taimi meli: Me-11-2022