Kapje me naftë

Përshkrim i shkurtër:

Motori me naftë drejton kapje hidraulike, duke përfshirë unaza, pranga, strehë, trarë të nën-mbështetur, kova, pajisje hidraulike dhe pajisje të telekomandës radio. Pajisjet hidraulike janë të pajisura me pompa hidraulike, cilindra vaji dhe sisteme blloku valvulash kontrolli. Pompat hidraulike sigurojnë energji përmes motorëve me naftë.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Motori me naftë drejton kapje hidraulike, duke përfshirë unaza, pranga, strehë, trarë të nën-mbështetur, kova, pajisje hidraulike dhe pajisje të telekomandës radio. Pajisjet hidraulike janë të pajisura me pompa hidraulike, cilindra vaji dhe sisteme blloku valvulash kontrolli. Pompat hidraulike sigurojnë energji përmes motorëve me naftë. Dhe përmes valvulës solenoide të lidhur për të drejtuar cilindrin. Dy anët e rrugës lidhëse janë të lidhura me skajet e brendshme të dy trupave të kovës përmes një boshti të kunjit, në mënyrë që të kufizojnë dhe mbrojnë grindjen kur ajo hapet dhe mbyllet. Kapja mund të kontrollojë nga distanca mallrat që kapin rrëmujën ose të drejtojë cilindrin për të hapur dhe mbyllur grimcat pa asnjë burim energjie, për të marrë dhe lëshuar ngarkesën, për t'u përshtatur me një mjedis të keq pune dhe për të punuar nën një frekuencë të lartë të përdorimit. Zgjat jetën e punës të kapjes dhe përmirëson efikasitetin e kompanisë dhe kapërcen rreziqet e sigurisë së prodhimit, dhe është i lehtë për t’u përdorur.


  • I mëparshëm:
  • Tjetra:

  • Produkte të ngjashme