Сервис

Услуга за претпродажба

GBM успева да постигне и сигурност и ефикасност.Нашиот тим поседува над 20 години искуство во различни пристанишни проекти.Имаме богато искуство и агилен процес на иновации за да ви го испорачаме најдоброто (решенија).

GBM верува дека успехот доаѓа со пријателите со нашите клиенти, веруваме еден на друг, создавајќи производи од прва класа и обезбедувајќи исклучителни нивоа на услуги за клиентите.

GBM обезбедува брз одговор и бесплатни консултации (како брзо) во 30минути.Секаква техничка поддршка е достапна во рок од 24 часа.

 

bd2cbdec

Услуги во производството

GBM обезбедува детален план за производство за референца на клиентите.Нашата фабрика го извршува планот за производство и обезбедува извештаи за напредокот.

Заварената конструкција е призната по европски стандард.Производот е сертифициран со сертификати од трета страна како CCS, ABS, NK, BV, LR, SGS итн пред испорака.

Упатство за локацијата: Имаме професионален тим за пуштање во работа со богато искуство и визи за повеќе земји, што може да им помогне на клиентите да ја завршат инсталацијата за најкратко време.

 

f383d5953

Услуга по продажбата

GBM има за цел да ги испорача највисоките стандарди за корисничка поддршка и пост-продажна услуга ширум светот, од контрола на квалитетот и пуштање во работа до одржување и поправка.Имајќи го ова предвид, развивме тим за поддршка на клиентите за да ги обезбедиме највисоките стандарди за услуги на лице место.Нашиот тим ќе му телефонира на корисникот за време на гарантниот период (редовно) за да ја следи работната состојба, помагајќи исто така да ја зголемите вашата продуктивност и да го максимизирате враќањето на капиталната инвестиција.

e7b2d5dd

Фото: Инженерите на GBM одат во странство за да го поправат грабнето во Бенгал.