Den tradisjonelle bruken av Port Wharf Crane

Etter at transformasjonen av hovedmotoren er fullført, gjenstår det siste og viktigste problemet, det er valget av spreder.På grunn av de ulike arbeidsforholdene er det stor forskjell mellom portalkranen og den vanlige kaibrokranen og feltbrokranen.Det er to hovedformer for rotasjonsspredere som er egnet for flerbruksdørkraner, som er henholdsvis integrert type og delt type.

(1) Rotasjonsspreder med delt type er egnet for container og dagligvarer trenger hyppige bytteforhold.Fordelen er at slyngen og kroken til dørsetemaskinen er enkel og praktisk å bytte.Men det er også åpenbare mangler, det vil si at sprederens antirulleeffekt er dårlig.I driften av seilet er stor, må føreren ha et høyere driftsnivå.

xw1-1

(2) Den integrerte roterende spinneren er egnet for arbeidsforholdene til containere med mange arbeidsforhold og tidvis løfting av dagligvarer.Fordeler er god antirulleeffekt av spreder, lett å kontrollere.Men i selve bruksprosessen, hvis det er mer plagsomt å erstatte krokens arbeidstilstand, er det nødvendig å fjerne sjakkelen og samle kabelen til hengeren.

xw1-2

I prosessen med å velge spreder for gjenoppbyggingsprosjektet for dørsetemaskinen, i tillegg til å vurdere driftstilstanden til dørsetemaskinen etter rekonstruksjon, er det også et veldig viktig poeng å vurdere og ta hensyn til, det er egenvekten til sprederen.

For tiden er den nominelle løftevekten under kroken til den nye typen flerbruksdørsetemaskin generelt 45 tonn eller 50 tonn.For denne typen dørsetemaskintransformasjon kan roterende spreder av delt type foretrekkes.Vekt av delt type roterende slynge er ca. 12,5 tonn (inkludert roterende krok), hvis MQ4535 type dørmaskin erstatter delt type automatisk spreder, under sprederens nominelle løftevekt på ca. 34-35 tonn (modifisert under sprederens nominelle løftevekt som den originale døren maskinen under kroken til den nominelle løftevekten minus vekten av sprederen, pluss riving av e type krokvekt).Den kan i utgangspunktet oppfylle kravene til driftsforhold.

Den største forskjellen mellom den lette integrerte roterende spammeren og den standard integrerte roterende spammeren er at hovedstrukturen til spammeren er endret fra den originale doble boksbjelkens struktur til enkeltboksbjelken, og egenvekten er redusert fra den opprinnelige. 11,5 tonn til 9,5 tonn.


Innleggstid: 16. juli 2021