Полуавтоматски распрскувач

Краток опис:

Производите од серијата полуавтоматски распрснувачи ја унапредија напредната технологија на најдобрите светски распрснувачи на јаже во структурната индустрија и механизмот за пренос со спинлок, во комбинација со тековните производствени карактеристики на меѓународните компании за контејнери и најстабилните кранови кои се внимателно развиени и проверени со години на употреба.Алатката е најдобриот додаток за кранови од типот на кука.Полуавтоматскиот сериски распрскувач целосно го отелотворува професионалниот квалитет на цврстина, издржливост и без одржување.Глобалното операционо подрачје на пристаништето и железницата е широко признаено.Фиксниот распрснувач е полуавтоматски распрскувач на кабли што е прицврстен на кран со кука и се користи за подигнување на стандарден контејнер од 40 стапки и 20 стапки.Овој производ не бара напојување или надградба на колото за контрола на кран.Распрскувачот е целосно механички без никакви електрични или хидраулични компоненти.Кран има механичка функција за автоматско отворање и затворање заклучување.Превртувачката брава е опремена со брава за отворање/затворање што покажува уред на распрскувач механички контролиран со жичано јаже и не се бара работник на кран да помага при прицврстувањето/откачувањето.Работникот за земја може да го одреди статусот на бравата на ротационата брава според насоката на раката.Монтажата е едноставна и удобна, што во голема мера го заштедува времето на конверзија од подигање на куката до подигање на контејнерот.


Детали за производот

Ознаки на производи

Погоден за ракување со контејнери со ISO стандард 20' Погоден за ракување со контејнери со ISO стандард 40'
SWL 35Т  SWL 40 Т
мртва тежина 2.2Т мртва тежина 4,6Т
Дозволена ексцентричност на оптоварување ± 10% Дозволена ексцентричност на оптоварување ± 10%
Флексибилно патување со кабел 100 мм Флексибилно патување со кабел 100 мм
температура -20℃+45℃ температура -20℃+45℃
Форма за заклучување со извртување ИСО лебдечки пренос, автоматски еластичен кабелски погон Форма за заклучување со извртување ИСО лебдечки пренос, автоматски еластичен кабелски погон
Уред за водич Фиксна водечка плоча, без уред за напојување Уред за водич Фиксна водечка плоча, без уред за напојување
костум за Портални кранови, подемен кранови, кранови во зградата костум за Портални кранови, подемен кранови, кранови во зградата

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи