Lastning og losning af Ohf Ved Havnen

OHF bruges hovedsageligt til lastning og losning af overhøjde containere, og antallet af overhøjde containere i selve driften af ​​terminalen er lille, ikke hver dag.Dette kræver, at OHF let kan overføres fra vedligeholdelsesstedet til forsiden af ​​terminalen.Standard OHF er udstyret med to gaffeltruckhuller, som kan transporteres med en 25-tons gaffeltruck.Mange terminalsteder har dog ikke 25-tons gaffeltrucks.Nu introducerer vi to nye typer superhøje transportløsninger.

Et: Transport med reachstacker

Et sæt løftepunktsmekanismer for rækkevidde er tilføjet til standard OHF-chassiset, og den superhævede ramme kan bruges direkte til transport med fronthejsning.

To: Udstyret med OHF trailere, som kan transporteres direkte med traktorer.

Hvis du har et par reachstackere på stedet, er det ikke praktisk at bruge en reachstacker til transport.Der er også en ordning, det vil sige, at en trailer er arrangeret på den superhøje ramme, og understellet af OHF og traileren er designet som en integreret form.Traktoren kan bruges til bekvemt at udføre superhøjt transport.

xw3-1

Hvordan forbinder reachstackeren til OHF?

Under særlige omstændigheder kan det være nødvendigt at bruge en reachstacker til at forbinde den superhøje ramme for at løfte den superhævede boks.Kan denne arbejdstilstand realiseres?

xw3-3
xw3-2

OHF er den standard automatiske krog teleskopiske OHF og den ikke-krog faste manuelle OHF hhv.Så er der en slags OHF, der ikke kræver kroge eller arbejde, eller er skalerbar.Det seneste produkt fra GBM, krogfri automatisk OHF og helelektrisk OHF.

Den krogløse automatiske OHF er blevet opgraderet på basis af den originale manuelle OHF, og slyngemekanismen for manuel åbning og lukning er annulleret.Gennem en meget smart plejlstangsstruktur kan OHF'en automatisk åbnes og lukkes ved løftehandlingen.

xw3-4
xw3-5

Det følgende introducerer en helelektrisk OHF, ingen krog er påkrævet, OHF'ens åbning og lukning udføres gennem to DC-motorer, og et komplet sæt indikatorsystemer til detektering af grænse og åbning og lukning er konfigureret.

xw3-6

Når sprederen er i OHF-låsehullet, skal du aktivere PLC'en for at udløse 24V strømforsyningsudgangen, og OHF LED-indikatoren vil lyse.Når sprederen forlader OHF'en, går OHF'en straks i dvaletilstand, og LED-indikatoren stopper med at angive, når strømmen er slukket.

Når sprederen er tilsluttet til OHF normalt, hvis der ikke udføres nogen handling inden for 15 minutter, vil OHF gå i dvaletilstand, og systemet vil gå i minimumseffekttilstand.Når hovedsprederen genindlæser kassen på OHF'en eller udfører en åbning og lukning, vil OHF'en blive vækket og gå i normal standbytilstand.

Sprederens åbning og lukning udløser output fra den superhævede jævnstrømsmotor til at drive åbnings- og lukkeaktionen af ​​OHF.

xw3-7

OHF-systemet drives af to 12V vedligeholdelsesfrie batteripakker med indbygget batteriopladningsmodul.Batteriet og lademodulet skal monteres i den midterste elboks.Hvis batteristrømmen er utilstrækkelig, kan en ekstern 220V strømforsyning bruges til hurtigt at oplade batteriet.Hver OHF er udstyret med 220V flystik på de 2 søjler på venstre land og højre hav for at lette hurtig tilslutning til den eksterne strømforsyning.

xw3-8
xw3-10
xw3-9
xw3-11

Indlægstid: 16-jul-2021