Aisea e mana'omia ai eco-hopper mo lou tulaga faigaluega?

A'afiaga o le Siosiomaga ma le Pulea o le Pefu I tausaga talu ai nei, o le mana'omia o taimi ta'amilosaga vave mo le la'uina ma le la'uina o va'a, fa'atasi ai ma va'a tetele, ua fa'atupuina ai le fa'atupula'ia o le mana'omia mo masini lapopo'a.E ui e mafai ona ausia lenei mea e aumaia ai ona lava faafitauli.O se taunuuga tuusaʻo o le natura o le crane ma le puʻeina o le laʻuina, o le tatalaina i elemene mai le taofi i le hopper, o le tele o le pefu e faʻasaʻolotoina mai le oloa ua aveese.O lenei mea e mafai ona tupu ai se faʻafitauli tau le siosiomaga-ae le o le taʻua o le aʻafiaga i masini masini i le uafu.
GBM ecological Hoppers o lo'o fa'apipi'iina i le tele o faiga i le fa'aoga uma, i le pito i luga o le pu, ma le vaega fa'ate'a o le hopper.O nei faiga ua mamanuina e faʻaitiitia ai le pefu faʻamalama i se tulaga talia ma e mafai ona okaina pe a manaʻomia e le kalani.O nei faiga e pei ona taua i lalo…
O mea na pa'u mai le Grab, e ui atu i se fa'asologa e ala i le tatalaina po'o le tulei ese o lau fa'alava sa'o ma tafe i luga o papatusi fa'aitu.
A mae'a loa le oloa, ona toe fa'afo'i lea o lau i lo latou tulaga tapuni.
O le voluma o le ea ua suia i totonu o le pu e taumafai e sola ese, ma aumai faatasi ai ma le pefu, ae o le taimi lava e oo atu ai i le flex-flap system ua faamaufaailogaina le grid ma o lea e galue e pei o se valve e le toe faafoi. fa'apipi'i se puipui po'o se va'a.Fufulu i itu e lua o le hopper ma tuu i totonu o isi puipui e lua e maua ai se lua.I totonu o lenei avanoa, ua fa'apipi'i ai kaseti fa'asu'e fa'asu'i fa'aofi.

O se taunuuga o le fetuutuunai o le matou sapalai o oloa nei e mafai ona tuʻuina atu e ala i a matou laʻau faʻapipiʻi, ae le gata i ... Saito/Cereals Seed Kuki/Fua Nuti (Rape fatu, Soya pi ma isi)/Biomass/Fertilizers/Aggregates/Coal/Limestone. /Sima/Clinker/Gypsum/Oa uamea/Oa nikeli.

Ref photo, o lo'o i totonu o le fale gaosi sima i davao, philippines

图片1


Taimi meli: Nov-05-2021